Törökország kiemelkedik a C divízió 1-es csoportjából, méghozzá nagyon durván. A csapat 12-0-ás gólaránnyal és 100%-os mérleggel vezeti a csoportot, és három forduló után kijelenthető, hogy minden bizonnyal osztályváltás fog bekövetkezni számukra.

Az odavágót nagyon simán, 6-0-ra hozta a török csapat, méghozzá idegenben. Akkor odahaza is könnyedén nyerhetnak a csoportutolsó Litvániával szemben. A törökök nagyon kényelmesen játszottak Luxemburg ellen, de így is sikerült megszerezzék a három pontot. Ma újabb három ponttal növelhetik a már meglévő kilencet, ami egyben nagy lépés is lehet a céljuk felé. Litvánia botrányosan gyenge most, kikaptak Feröertől és Luxemburgtól is, szerintem az egyik leggyengébb időszakát éli a válogatott. Ebből tuti kiesés lesz, a szerencséjük csak annyi, hogy a C divízió utolsó helyezett együttesei rájátszást vívnak egymással.

A hollandok elleni 6-1-et leszámítva egész jól szerepelnek tét meccsen a törökök, barátságoson is csak az olaszok és a portugálok tudták legyőzni őket. Szépen lassan kezd visszatérni az élet a török válogatottba, bár még hosszú út áll előttük. Ezzel szemben Litvánia csak Bulgáriát és San Marinot tudta legyőzni az utóbbi másfél évben. Nem ezen a mérkőzésen fognak feltámadni, ez tuti.

Hazai pályán fogadják a törökök azt a Litvániát, akit idegenben 6-0-ra legyőztek. Ha csak egy kicsit is szeretnének a kiszolgálni a kilátogató török szurkolókat a játékosok, akkor egy magabiztos győzelmet aratnak, több gólt szerezve. A megérzésem az, hogy látunk legalább négy török gólt.

Törökország - Litvánia: Total Goals by Turkey - Over/Under tipp