Végre az unibet is plagizálta a szorzókat...

Na, de ami késik, nem múlik, megjöttek az Irán-India meccs szorzói. Egyértelmű over nálam, annyira sima, hogy már félek tőle, de nem tudom nem behúzni.

India tegnap 59 gólt kapott a szlovák csapattól, a szlovákok tolták, ami a csövön kifért, 39 góllal kellett nyerniük, hogy legyen esélyük továbbjutni. Megtették, ám sajnos (szempontjukból) Japán nem bírt el Hollandiával, így Szlovákia bár tényleg erőn felül egymaga tett be a meccsbe India ellen 59 gólt (mondom, 59-et!!!), mégsem ért továbbjutást.

India játéka még az eddigieknél is jobban szétcsúszott, a szlovákok kicsit szorosabbra vették a védekezést, és így India már egy-két passz után eladta a labdát, gyors lerohanás, gól. Nem mentek azok vissza, mondván felesleges, az erősebb, dinamikusabb szlovák lányok akkor is gólt lőttek, ha volt fal, akkor is, ha nem.

India egyébként Japán és Hollandia ellen is 42 ill 46 gólt kapott, a Japán elleni meccset láttam, ott azért Japán sok ziccert is rontott, és elég sokat hibával játszott, szóval ja, lehetett volna az is simán 50.

India egyébként találkozott Iránnal a kvalis tornán, ahol az ázsiai ászok nem voltak ott (Japán, Koera és Kína sem), és közel 80 gólos meccset toltak 42-37 arányban nyert Irán.

Irán játszott Guineával egy verekedős meccset, aztán 29-24 arányban kapott ki Tunéziától, majd majd a svédek elleni meccsen tisztesen helyt állt.

Most viszont esélyes, és Irán játéka nem kilátástalan. És végre egy olyan csapat ellen játszik, ahol a védelem, hát úgymond van, de nem sokat ér. Én run and gun kézit várok, mert India is képes gólokat dobni, jobb csapatok ellen is 20 fölé ment, szóval hadd szóljon. Kvalis meccs közel 80 gólt hozott, most is várok minimum 60-at

Iran U20 (n) - India, U20 (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp