Meglátjuk, mondta a vak is. Én is így vagyok vele, de mivel megfogadtam, hogy ebben a hónapban amit jónak érzek beírom, így megteszem.

Tegnap délután rávettem magam, hogy megnézzem a Kolumbia-Chile meccset, és mivel jól alakultak a tippek, szépen nyugiban végig is néztem. Sokkal jobban jöttem ki a meccsből mint gondoltam, hisz overt húztam, amit gyönyörűen lehetett cash outolni egy 25-17-es negyed után. Kolumbia 25 pontot dobott, Martinez talán 3 triplát vágott szinte egymás után, igazából egész vad kosárlabda folyt, de valahogy minden behullott. A 25-17-es negyed az bitang overt jelentett, tudvalévő volt, hogy a pontok száma esni fog. Esett is, de amíg Chile minden negyedben visszaesett, Kolumbia azért 25-17-15-19 pontos negyedek hozott. 76 pontot izzadt ki magából, nekem bőven elég volt, főleg a 25 pontos nyitó negyed után...

Uruguayt élőben sem az első, sem a 2. körben nem láttam, így visszanéztem mondjuk a chileiek elleni meccs részleteit. De iagzából elég volt a meccs előtti melegítés (abból rengeteg dolog leszűrhető), illetve az első perc. Az uruguayi irányító az első két támadásnál konkréten ne tudta simán végigvinni a labdát, pedig nem támadták le. Ok, egyszer sem adta el a kettőből, de kisebb csoda, és mondom, úgy nem tudott labdát vezetni, hogy nem támadták le :D Ilyen apró dolgok, és persze a stat, a boxscore, a shot chart, meg a magasságkülönbség. Az uruk picik. Picik de nagyon mellette kevésbé agilisek. A brazilok csak offenzív pattanóból 30-at szedtek le!!! Kegyetlen szám. Ez mehet a kolumbiai lányoknak is, mivel van köztük két igazi gólya. Magasak, mondjuk bambák, de arra jók, hogy a pattanókat gyűjtsék. Talán a Paz dob olyan lapos ívben, hogy minden dobása rossznak tűnik, aztán mégis valahogy jó lesz. Szóval Kolumbiától számítok sok vissza pöcizett kosárra, ha tegnap ment a 76 egy gyengébb csapat ellen mehet a 80. Az uruk picik, igazából próbálnak zónát védekezni, de Pazékra nincs ember, tényleg 20 centi a különbség a centerek között, és sokkal ruganyosabbak a kolumbiai lányok. Elég csak a magas, távol, vagy hármasugrásra gondolni, Kolumbia, Venezuela, ahol a kokó, ott valamiért a csajok is olyanokat ugranak, szóval egész más izomzat, mint az uruké, de akár a chilei vagy argentin lányoké. Mindent összevetve a tipp necces, mert mondom, Kolumbia lányai is eléggé képzetlenek, de amúgy akarnak, megvan az a pár figura, ami működik, szerintem ha úgy tolják, mint tegnap, akkor egy gyengébb csapat ellen lehet összehozni minimum 80 pontot.

Uruguay nők - Kolumbia (n): Összes pontszám, Kolumbia (n) - - hosszabbítással - Felett/alatt tipp