Hű ha! 25 pont sok vagy kevés, nézőpont kérdése. Szerintem amúgy itt most kevés, legalábbis ha én lennék egy fogadóiroda oddsmestere, mondjuk nevezhetjük a monkeyBet-nek, akkor simán 35 lenne a hendihatár 1,85-ért.

Paraguay gyenge, és felesleges minden hasonlat. Paraguay ugyan Ecuadort megverte 57-52 arányban, de ott vak vezetett világtalant, igazából a mák döntött, melyik dobás esik be vagy lesz homály, ha a szerencse az ecuadori lányokkal van, akkor fordított eredmény születik. Mivel tegnap tettem Venezuelára Paraguay ellen, győzelemre és Venezuela overre így néztem a meccset, de az első negyed ott is idegnyugtató volt, 8-18, gondoltam baj nem lehet. Aztán a 2. negyedben 22-18-ra nyert Venezuela, a 3,50-ért behúzott 69,5 over Venezuelára nagyon jól nézett ki, nem is toltam cash outot. A 3. negyed azért lyukas volt, de a 4. játékrészben Venezuela magához tért, 19 dobott ponttal a győzelmet és az overt is simán hozta.

Ahhoz képest, hogy a nyitómeccsen Ecuador ellen 31 labdát szórtak el, tegnap csak 12-őt. Igen ám, de az argentínok azért védekezésben más kategóriát képviselnek. Igazi kullancsok az argentín lányok, otthon játszanak, és azért jelez ezt-azt, hogy Venezuela 44, Ecuador pedig 37 pontig jutott. Ha ebből indulunk ki, olyan 40-re tehetjük Parguay pontjait, az meg ciki lenne, ha Argentína lányai a 70-et nem karcolnák meg felülről. A fojtogató védekezésükkel Paraguay eladott labdái megint 30 körül lehetnek. Pici is a paraguayi csapat, szóval én úgy vélem, akár negyedenként átlagban 8-10 pont is lehet a két csapat között, így ha csak 8-cel számolok, akkor is lesz közte 32. Szóval szerintem az oddsmesterek itt hibáztak, hajnalban pedig kiderül, hogy valóban, vagy én néztem be esetleg. Utóbbi is lehetséges, de nem valószínű. Igazából akkor borulhat, ha paraguay lányai jó napot fognak ki, és esik pár extra tripla, de igazából ettől nem félek, mert ez megeshet a hazai oldalon is, akkor meg sima közte 40...

Paraguay (n) - Argentína (n): Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp