Hétvégi elemzéseim sorát az osztrák másodosztályból az Admiral 2. Liga 4. fordulójából választottam, ahol az FC Flyeralarm Admira fogadja a Young Violets Austria Wien csapatát. Az igaz, hogy a liga önmagához képest kicsit visszafogottan rajtolt góltermés szempontjából, de nem emiatt a két csapat miatt. Az eddig lejátszott 3 forduló alatt az első osztályból kiesett Admira meccsein 12, míg látogatója találkozóin 14 gól esett, ezért jó esélyt látok rá, hogy az egymás elleni találkozójukon sem fogunk unatkozni. Az Ázsiai piacon kínált 3 gól feletti opció amellett hogy egész baráti oddsot kínál számunkra, még egy bizonyos fokú biztonságot is nyújt, hisz ha csak 3 gól születik a mérkőzésen akkor sem veszítünk. Ha kevesebb, akkor nincs miről beszélni, akkor rossz az alapgondolat.

Ahogyan várható volt az Admira kiesését az első osztályból jelentős játékosmozgás és edzőváltás követte. Mérleget vonni az új trénerről Roberto Pätzold-ról, vagy az új érkezőkről még korai lenne, de az első blikkre is megállapítható, hogy lesz erő és lendület ebben a csapatban, főleg hazai pályán. A GAK elleni első hazai fellépésükön Patrick Schmidt vezérletével 4:3-mal zártak. Most is egy olyan csapat látogat hozzájuk, akikben megvan a kellő vagányság egy hasonlóan gólzáporos mérkőzéshez.

A vendégek trénere Harald Suchard már a negyedik szezonját kezdte az Austria Wien második csapatának a kispadján, de talán most tűnnek a leghatékonyabbnak előre játékban a bécsi fiatalok. A védekezésük olyan amilyen, arra nem alapozhatnak a látogatók, hisz zömében 18, 19 éves fiatalok alkotják a csapatot. Viszont a támadószekcióba igazoltak egy igazi fekete gyöngyszemet a LASK Juniorstól, a még szintén szemtelenül fiatal (20 éves) szenegáli származású Ibrahima Drame-t. Ibrahima köszönte a lehetőséget, az eddigi három fellépésén lőtt két gólt és kiosztott egy gólpasszt.

Gondolkodtam a félidei sok gól lehetőségében is, mert simán bele tudok képzelni egy erős kezdést a házigazdák részéről, de végül egy biztonságosabbnak tűnő tipp mellett tettem le a voksom.

Admira - Austria Wien II: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp