Múlt héten én sem hagytam ki az MTK szentlőrinci vendégjátékát, ami úgy is alakult, ahogy vártuk, ám a végére teljesen elkényelmesedett a Hungária körúti társulat, bealudt a meccsbe és végül Mervó Bencéék pontot mentettek 1-3 -ról a fővárosiakkal szemben.

A második vonal legfőbb esélyeseként szereplő, frissen az élvonalból kizúgó és oda egyből visszakapaszkodni vágyó MTK ezt nem teheti meg. Egy hiba belefért, de sorozatosan ilyenek, ha szeretnének a legjobbak között szerepelni jövőre több nem fér bele.

El sem tudom képzelni a meccs után mit "hisztizhetett" Bognár Gyuri, de alaposan kioszthatta a játékosait.

Odahaza lehet javítani, méghozzá a két forduló után a sereghajtó pozícióban lévő dorogi "bányászok" ellen.

Ifjabb Bene Ferenc szakmai igazgató Fenyvesi László vezetőedző és Sitku Illés, mint sportigazgató (mennyi poszt, kérem szépen :) ) nagy lelkesedéssel várták a rajtot. ám amilyen várakozás volt, olyan pofára esés esett meg velük. A rajton Kazincbarcikán sima 0-2, míg a Gyirmóttól odahaza kaptak egy újabb könnyen csusszanós 1-4 -t.

Ezek után mennek az élvonalbeli kerettel rendelkező és a legutóbbi fordulóban megesett bukta után sikerre éhes kék-fehérekhez.

Hát mit várhatnánk, mint azt, hogy az országos egyes tipp igazolódjon.

Futács Márkó, Németh Krisztián, Stieber Zoltán és a többiek más szintet képviselnek. Az első NBII -es meccsén szenvedett az MTK, de nyert, a másodikon jobban játszott, vezetett, de bealudt és pontokat hullajtott. Eljött az az idő amikor a jó játék most már eredménnyel is párosulhat, s mindezt a liga utolsó ellen lehet prezentálnia a Bognár tanítványoknak.

MTK Budapest - Dorogi FC: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp