Vannak csapatok, melyeketha tehetem, nézek, és mindnek megvan a miértje. A Valenciát, illetve a csapat meccseit nem érdemes kihagyni, mertúgymond esemény az általában akad bőven. Nem mondom, előfordul dögunalmas tili-toli is, de ha a Valencia játszik, ott a piros lap vagy a büntető gyakori vendég, és nem kizárt hogy mindkettőből akár több is jön.

Solerék jó és eseménydús meccseket szoktak prezentálni, legutóbb a 'tico elleni tavaszi meccsük is ilyen volt, rengeteg sárga lap és gól. Mi tagadás, most is ilyesmire számítok.

A 'tico és a Valencia is két-két meccset játszott le, mindkettő 1-0-1-es mérleggel áll. Épp ugyanúgy egy első fordulós győzelmet egalizált a 2. körös vereséggel.

Én azt mondom, itt javítani a 'tico fog, és azt is megmondom, hogy miért. Azért, mert a Valencia nem jó csapat. Küzd, megy akar, Gattuso intelmeit meghallgatva, befogadva, de fociban a 'tico jobb. Jó, a Villarreal lehúzta a rolót, de az ilyen csapat, kiváló őszre képes, és kiváló az edző is. A Valenciára egyik sem igaz. Továbbra is neuralgikus pont a védekezés, annak minden eleme. Guillamón és Diakhaby játékában benne vannak a piros lapok, de ugyanígy a szélsők játékában is, ráadásul ahogy visszanéztem, szélső védő Cuadra Fernandez játékvezetése mellett a Valenciában mostanában lap nélkül nem játszik meccset. Ha azt nézem, hogy akár Joao Felix, akár egy jó Carrasco vagy Correa milyen cselezőkészséggel rendelkezik... Morata érkezésével meg az Atleti Lewája, azaz kilencese érkezett meg. Én úgy vélem, a 'tico fociban erősebb, és 2.00 feletti szorzón simán reálisnak tartom, hogy minimum kétszer kapitulál Mamardasvili. Elvileg Paulista sem kezd, szóval Diakhaby-Mosquera páros lehet középen a grúz előtt, előttük Guillamón, nekem elég ahhoz, hogy a 'tico duplát behúzzam. Az Atletinél elöl mindenki egészséges, egyedül Nauel eltiltott a védelemből, de az még jól is jön, ha Solerék is vágnak egyet, ha kettőt, az meg főleg...

Valencia - Atlético Madrid: Atlético Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp