Nagy come back király lett a Real Madrid az előző idényben, a BL-ben több bravúros fordítása volt, itt azúj idényben pedig tesztelgeti magát, megy-e még... A Királyiak nem melegedtek be úgy igazán, hisz ebben az idényben mindhárom bajnokin kaptak gólt a félidőig. Az Almeriából a fürgelábú Ramazani a 6. percben betalált, onnan fordított a Madrid. Aztán A Celta ellen is kapott gólt, ott kettővel válaszolt már félidőben, és az Espanyol is betalált még a félidő előtt, ott Joselu kapart össze egy gólt a katalánoknak. Joselu gólja előtt is volt több kisebb-nagyobb barcelonai helyzet, a gól meg mondjuk nem igazi helyzetből jött, de Joselu jókor volt jó helyen.

Szóval a Madrid sebezhető az első félidőkben, ha csak ebből indulok ki, adott az újabb kpaott gól, mert a Betis meg rendre betalál az első játékrészekben. Borja Iglesias jó formában van, de igaz ez Fekirre, az első fordulóban remeklő Juanmira is. Carvalho szintén tanár ott középen, ami pedig a játék védekezés részét illeti, hogy abban a szegmensben hol tart a Betis, most fog kiderülni. Az Elche, a Mallorca vagy az Osasuna azért nem a liga krémje ilyen szempontból, a Real Madrid más. Ráadásul otthon játszanak Vini Jr-ék, most derül csak ki, mennyire áll stabil lábakon a sevillai csapat védekezése. Pezella eleve eltiltott lesz, így Edgar és Ruiz játszhat belül.

Pezzela tavaly mindkét meccsen játszott, most nem fog.

Fura, de a két csapat előző 3 meccsén összesen 1 gól született. Őszintén szólva meglepő. Nem riaszt meg, pusztán ezt se hallgassuk el. Nem hiszem, hogy a Betis ikszre játszik majd, itt a helyzetek száma meglesz, ami kell a tipphez, talán a minősége is. Meg azé' Casemiro csak eligazolt, Camavingának más, fontosabb a szerepe, itt már nem arról van szó, hogy Kroos lejön, ő beáll, és jönnek a gólok. A Betisnél gyengébb csapatok is villantak a Madrid ellen, én várok minimum egy-egy gólt félidőig mindkét együttestől.

Real Madrid - Real Betis: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp