Itt a vb miatt pörögnek a Bajnokok Ligája meccsek, alig játszották le az első fordulót, már itt is van a második, feszített a tempó, itt a jó játék mellett kelleni fog a rutin is, ami egyértelműen a spanyolok mellett van.

Most ez az 1,50, hogy két gólt lő a Real Madrid ez vagy egy előrehozott karácsonyi ajándék, vagy benézem, de hogy ezt nem tudom ott hagyni az egész biztos. Gondolom én Benzema hiányának szól ez a szorzó, de hétvégén a Mallorca ellen láthattuk, hogy a két kis brazil is szépen össze tudja kuszálni a védelmet, Vinicius-szal meg Rodrygoval is komolyan kell számolni, mind itt, mint a válogatottnál is, és Hazard is egyre jobban beilleszekdik. Egyébként a Real az egyetlen csapat, amely még száz százalékos a szezonban, és nem mellékesen minden meccsen rúgott legalább két gólt, brutális formában vannak. Uralják a meccseket, a fiatal új embereket nagyon szépen építi be Ancelotti, aki a 100. Bajnokok Ligája győzelmére készül este. A gyors emberek mellett Kroos és Modric a rutin, ez a keret évekre megvan, nagyon gólveszélyesek.

A lipcseiek szezonja korántsem mondható parádésnak, Tedescot ki is rúgták a kispadról, de nem is csoda, a Frankfurt is, és az előző fordulóban a Sahtar is négyet gurított Gulácsiéknak, nem hinném, hogy pont a Bernabeuban húzzák ki 2 kapott gól alatt. A védelemben nem lesz Klostermann, a középpályán pedig Dani Olmo, de igazából nem rajtuk múlik, a Real bárkinek gurít otthon 2-3 gólt.

A Real klasszikus BL csapat, otthon bárki ellen esélyesek, bárkinek rúgnak legalább két gólt, még Benzema nélkül is, nálam egy egy 3-4:1.

Real Madrid - RB Leipzig: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp