Mindkét csapat nagyon nagy szezont fut, nehéz lenne kettejük közül bármelyiket is kiemelni. Az második vonal első két helyezett együttese találkozik egymással, egészen pontosan az első fogadja a másodikat.

A hazai együttes 17 mérkőzést játszott eddig, míg a vendégek 16-ot, közöttük három pont a különbség. A hazai együttes úgy listavezető, hogy 13-3-1-gyel áll, és 70-15-ös gólaránnyal, a vendégek pedig úgy másodikok, hogy 12-3-1-gyel állnak és 61-16-tal. Nagyon hasonlóan állnak, mint látható, és külön kiemelendő, hogy egyikőjük veresége sem a másik csapattól van.

A Wellington Olympic egészen kívételes támadójátékkal rendelkezik, legutóbbi két mérkőzésükön 18 gólt rúgtak. De ha megnézzük, akkor egész szezonban záporoznak a 4-5 rúgott gólok, de rúgtak 9-et, 10-et és 11-et is.

A Miramar Rangers második legtöbb gólt szerezte és a második legkevesebbet is kapta. Náluk is csak úgy potyognak a rúgott gólok, gyakorlatilag minden harmadik merkőzésükön rúgnak legalább 5 gólt, a legtöbb náluk a 8 és 9 rúgott.

Egymás ellen legutóbb májusban találkoztak, akkor 2-2-re végeztek, illetve tavaly volt több mérkőzésük, abból az egyik 0-0 lett. De volt mellette még egy 1-0-ás Wellington győzelem, illetve 4-4-es végeredménnyel záruló mérkőzés is. Jászottak még egy kilenc gólt hozó mérkőzést is, az 7-2-es Miramar győzelmet hozott, illetve azelőtt 2020-ban jászottak még egy 6-2-es meccset is, amit szintén a Miramar nyert meg.

Látható, hogy mindkét csapat mérkőzésein csak úgy potyognak a gólok, ráadásul egyikőjüknek sem kell tartania attól, hogy ne végeznének az első háromban, ami rájátszást ér a szezon végén. Sok gólra számítok a mérkőzésen, szerintem akár túl is szárnyalhatják a tipp zöldüléséhez szükséges öt gólt.

Wellington Olympic - Miramar Rangers: Gólok száma - Felett/alatt tipp