Nem mondom, hogy lassan már klasszikus lesz a német magyar, de azért kétszer összecsaptunk már a Nationalelffel, és egyszer sem maradtunk szégyenbe. Jó úgy válogatott meccset nézni, vagy leülni a TV elé, hogy igazából simán benne van, hogy jók leszünk. Sőt nyerünk.

Nem rossz a magyar csapat, de igazából én még mindig a kishitűek táborába tartozom, ami e találkozót illeti. A németek azért csak a németek, és egy ilyen sorozatnál igazából nem az elején, vagy a negyedik fordulóban kell jól állni, hanem a 6. forduló végén.

Azt nagyjából sejtjük, hogy a magyar válogatott milyen felfogással játszik, vagy kezd, mert bekkelünk vadul, aztán ha lesz lehetőség, felbikázzuk Szalainak, aki ha ügyes, megtartja, leosztja, és akkor adódik helyzetecske. Vagy meghúzzuk a kontrát, de azért Sallai itt igencsak hiányozhat.

Azt is nehéz elképzelni (nem nehéz, lehetetlen), hogy a németek annyira impotensek lesznek, mint voltak nyáron. Azok a nyári meccsek eléggé semmilyenek voltak, a nagyok nem brillíroztak, de most szezon közben vagyunk, közel a vb, már csak azért is hiszem, hogy sokkal jobb, sokkal acélosabb, sokkal jobb formában lévő Nationalelffel találkozunk.

Szerintem simán bökheti a csőrüket, hogy a kis magyar csapatot nem képesek legyőzni, és a náluk légióskodók vezérletével kétszer is sikerült döntetlent játszani. A nyári négy meccs ilyen szempontból irreleváns (bármit is jelent ez a szó), itt a németek is jól tudják, ha megnyerik ezt a két találkozót, mehetnek a NL F4-ba. Úgy vélem, a németek hazai pályán megmutatják szebbik arcuk.

Németország - Magyarország: Németország mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp