Nem nehéz ezekben a napokban szomorkás, letargikus hangvételű ajánlókat írni számomra, hisz eleve ez az időszak az emlékezésről szól. Minket a kiskutyánk is tegnap, november 1-én hagyott itt örökre. Szóval azt hiszem, nem nehéz szerepben maradni, de sírásból talán elég is ennyi.

A meccsre rátérve -mivel 'eleve szomorkás a hangulatom máma' (is) egy olyan találkozót választottam, amely illik ide. Én nem tudom, de az eredmenyek.com-on ráklikkelve a Juve aktuális meccsére, napról napra egyre több azon játékosok száma, akik nem bevethetőek. Bevallom férfiasan, ha kétszer láttam idén a Juventust, lehet sokat mondok. De nem vagyok Juve-fan, és igazából úgy vagyok vele, mint a kiskutyámmal, nem szívesen nézem a szenvedését.

Mivel eleve rengeteg játékos sérült, vagy lapos, vagy van egyéb más baja, így az egészséges spílerek valószínűleg térden járnak, hisz a rotáció lehetősége így szűkös. A Lecce elleni találkozón hat mezőnyjátékos volt a padon Perinék mellett, az nem sok. Aki nem Juve fan, azért egész biztos feltette velem együtt pl. azt a kérdést, ki a Compagnon...

A Juve szerintem defenzív lesz, erősen védekező felfogással, valahogy egy remit próbál majd kierőszakolni, aztán ha netán a PSG lő egy gólt, akkor sem fog kinyílni. Mivel erősen defenzív Juvét várok, így Mbappé előtt terület nem lesz, amit befuthat. Messi tudja jól, hogy jön a vb, ha pályára kerül, talán még jobb is, mert vele nem számolok, mint olyan focista, aki csinál is este bármi hasznosat.

Olyan találkozóra számítok, ahol a PSG valahogy szerez egy-két gólt, de olyan nagy KO-ra azért szerintem nem lesz. Hétvégén a Juve az Interrel játszik egy igen fontos találkozót, és ahogy az olasz csapatok meg az EL kapcsolatát ismerem, talán a Juve jelen helyzetében a 4. hely 'megszerzése' után sem lenne szomorú.

Juventus - Paris SG: Totaal aantal doelpunten - Over/Onder tipp