A vilűágbajnokság harmadik játéknapján ismét egy sima meccs elébe nézhetünk. Eddig kettőből kétszer kijött a csapatok közötti hatalmas különbség (Katar-Ecuador 0-2, Anglia 6-2 Irán) és valami hasonló várható most is. Szaúd-Arábia csak azért nem pályázik a vb leggyengébb csapata címre, mert azt már "Kakar" most megnyerte.

Hiába jutottak ki a Szaudiak végtelenül könnyen a vb-re, ez már egészen más kávéház. Nem Japán, Kína vagy Ausztrália lesz az ellenfél, hanem a világbajnokság egyik nagy esélyese Argentína. Ha jól látom a teljes keretük otthon focizik, legalábbis európai klubcsapatból senki sincs az fix, számomra semmit mondó nevek alkotják a csapatot. Tíz barátságos meccsük is volt június óta, amelyeken összesen négy gólt szereztek, viszont ami szembetűnő hogy egyik találkozón sem kaptak egy gólnál többet, igaz túl kemény csapatokkal nem játszottak illetve másik kérdés hogy a barátságos meccseket mennyire is lehet komolyan venni..

Akiről inkább beszélni kell az Argentína, amelyik csapattól a top4-et várják minimális elvárásként a szurkolók. Messi utolsó nagy dobása lehet ez világbajnokságon és most egy remek kis gárda állt össze egy jó edző irányítása alatt. Lionel Scaloni vezérletével ugyanis hosszú idő után nyert a csapat komoly trófeát, a Copa Americát behúzva. Jöhetett az argentinoknak bármilyen találkozó is, több mint 3 éve (!) veretlenek tudtak maradni a Brazília elleni zakó óta. Mindenki emlékezhet ahogy nemrégiben Olaszországot alázták a Wembleyben 3-0 ra, de ezek után négy meccset ismét nyertek ráadásul egy gólt sem kaptak és 16 gólt vertek Messiék. Ahogy a csapat is, az argentín zseni is kegyetlen jó formában van, gólkirályi címére is lehet veretni némi aprót. Ha valakit akkor pedig a Szaudi csapatot meglehet szórni első körben. Többet nem is kívánok mondani, beszéljen a várható dél-amcsi kezdő11 névsora.

A várható kezdőcsapat:

E. Martínez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – De Paul, Paredes, Mac Allister – Messi, Di Maria – L. Martínez

Tipp: 3-0

Argentína - Szaúd-Arábia: Argentína által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp