A világbajnokság harmadik napján már megmutatta magát miért is "szeretjük" ezt az elfoglaltságot, mármint a sportfogadást, na meg hogy bármi megtörténhet és annak ellenkezője is. Dánia nem tudott nyerni Tunézia ellen, de a giga meglepetést Szaúd-Arábia szállította Messiék elleni fordításával és legyőzésével. Ezek után nehéz bármit is mondani, de szerintem az már túlzás lenne ha a franciák sem hoznák a kötelezőt..

A gall csapatot az utolsó pillanatban érte a sokk, friss aranylabdásuk Benzema lemarad a világbajnokságról. Ez csak a hab volt viszont a tortán, miután kiderült Pogba, Kanteé és Nkunku is kidőltek. Nem a legjobb francia csapat lesz tehát ott a vb-n, viszont a merítési lehetősége szinte végtelen a remekebbnél remekebb játékosokból Didier Deschampsnak így annyira nincs gáz. Kötelező győzelemre készülnek a csoport leggyengébbik tagja ellen, akik nem kis mázlival jutottak ki a vb-re.

Ausztrália pótselejtezőre kényszerült miután csak csoport harmadik lett Japán és a szaudiak mögött, viszont éppen hogy megelőzték egy ponttal például Omán-t is. A pótselejtezőn végletekig kiélezett csatában büntetőkkel tudták kivívni a részvételt. Nem éli fénykorát tehát a csapat és a Tunéziaiak játékát nézve Dánia ellen azt hiszem hogy csupán a csoport negyedik helye fog jutni a kenguruknak. Több sérültjük vagy éppen frissen felépült játékosuk van nekik is akik nem biztos hogy bírnak még 90 percet. Ilyen Harry Souttar vagy Boyle is. Csatárposzton elég hiányos a keret, elsősorban tehát a védekezésre kell majd összpontosítania a csapatnak hiszen Leckie valószínűleg egyedül nem csinál majd nyarat.

Négy éve egy sima meccs lehetett volna a két csapat találkozóján, ám csak 2-1 re szenvedték ki a franciák a győzelmet miután minden ziccert elpuskáztak. Most komolyabb francia fölényt várok, szerintem a Benzema helyére becsúszó Giroud nagyot fog menni ezen a vb-n.

Várható kezdő11:

Lloris – Pavard, Varane, Konaté, T. Hernández – Tchouaméni, Fofana, Rabiot – Griezmann – Giroud, Mbappé

Ryan – Atkinson, Souttar, Rowles, Behich – Mooy, Irvine – Boyle, Hrustic, Leckie – Maclaren

Tipp: 3-0

Franciaország - Ausztrália: A Franciaország nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp