Pár nap szusszanásnyi szünet után beindul a nagyüzem az AHL-ben, ennek apropóján én most egy olyan párosítást választottam írásom tárgyául, melynek csapataival már foglalkoztam ebben a hónapban. Természetesen a Bridgeport Islanders - Hartford Wolf Pack találkozóról van szó. A hazaiak minimum triplázásával nyitottam a hónapot a Charlotte Checkers ellenében, s mivel akkor nem hagytak cserben, ezért visszanyúlok ehhez a tipphez a mostani mérkőzésükön is. Annál is inkább, mert az még mindig megállja a helyét a két csapatot illetően, hogy az Atlanti-divízióban a pályaválasztók lőtték a legtöbb gólt, míg vendégeik kapták a legtöbbet.

Másik érvem, mely a hazai gólok mellet szól az az, hogy egy hónapon belül ez lesz a két csapat harmadik mérkőzése a Total Mortgage Arenában. Az első kettőn egy 5:2-es és egy 5:3-as eredménnyel korcsolyáztak le a felek a jégről úgy, hogy mind a két mérkőzésen a mérkőzés második felében dőlt el a találkozó. Pontosan ezért nem is igazán gondolkodtam a már tőlem megszokott első harmados gólokban. Ettől függetlenül nem lehet kizárni ezt az opciót sem, de én inkább ezúttal a 60 perc utáni sikerben bízok.

Aki egy kicsit is követi a ligát az láthatja, hogy a háromesélyes fogadás, mint tipp, ebben a ligában halálra van ítélve. Viszont jobb és rosszabb szériákat építhetnek ki maguknak a csapatok, csak az a kérdés, hogy egy-egy ilyen széria meddig tarthat. Nos, a hazaiak egy négymeccses vereségszériát követően két győzelemmel vonultak pihenőre. Meglátásom szerint még két győzelem mindenféleképpen benne lehet a sorozatukba, de ahhoz az áhított győzelemhez én a két gólt kevésnek tartom.

Bridgeport Islanders - Hartford Wolf Pack: Összes gól: Bridgeport Islanders - rendes játékidõ - Felett/alatt tipp