A Serie A két meccset is hagyott hétfőre. Az első igazi kiesési rangadót játszik a Cremonese és a Verona, a másik már más tészta. Ott két középcsapat feszül egymásnak, amely jelző a Bolognára nézve nem meglepő, az Atalanta viszont talán nem érzi annyira kényelmesen magát ott a dzsumbujban. Az Atalanta azért az előző pár évben meghatározó csapata volt a ligának karakteres támadó játékát pedig minden fociszerető örömmel nézte hétről-hétre. Persze mint minden jó, egyszer véget ér. Hol van már Papu Gomez, hol van Ilicic? Hol van már Zapata egészsége. Ó, Istenem, mekkora focit toltak ezek a srácok!!! Libabőrös leszek, ha arra az egyszerű, de mégis nagyszerű focira gondlok, amit ők játszottak pár éve.

Persze az Atalanta még mindig jó csapat, de már nem több ennél.

Ugyanakkor Gasperini és a felfogása ugyanaz. A keret brutálisan bő, ebből a squadból két ütőképes csapatot is lehetne indítani a ligában. Gasperini biztosan megtalálja estére azt a 11-et, amely képes lehet mattolni a Bolognát, amely azért bőven sebezhető. Ez a csapat kapja például a legtöbb dugót büntetőből, ami azért lehet érdekes, mert az Atalanta ezek kiharcolásában elit. Az Atalanta lőtte idén a legtöbb gólt büntetőből (5-öt). Pontrúgások után is sebezhető a Bologna, öngóljuk is van kettő, minden kategóriában ott vannak a top csapatok között, pedig ezek nem azok a kategóriák, ahová a csapatok vágynak.

A tippem egy dolog gyengíti, ez pedig Arnautovic hiánya. Az osztrák tékozló sérült, de igazából ha a Spezia elleni találkozóra gondlok, azért az Atalanta sebezhető. Utolsó négy meccsén kettesével kapta a gólokat, szóval realitás az is, hogy Toloi-ék kettőt lőnek félidőig, az is, hogy kapnak, de az is, hogy félidőig mindkét csapat villan.

Tény, hogy a félidő 1 gól felett AH egy sokkal okosabb tipp lenne, de van egy olyan érzésem, itt bőven lesz dugó este!

Bologna - Atalanta: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp