Vélhetően tét nélküli meccset játszanak a csapatok késő délután. Ha mi nem verjük a Zöld-foki szigeteket akkor Izlandnak(de még a braziloknak is) egy győzelem még sokat érhet, de erre azért kicsi az esély. Szóval a 18.00kor kezdődő utolsó középdöntős csoportmeccs lehet egy tét nélküli buli meccs.

Az ilyen meccsekre általában jellemző a kisebb taktikai fegyelem és a kevésbé feszes védekezés. Az izlandiak igazi skandináv gyors kézilabdát játszanak, gyors támadásokkal, leindításokkal, kiválóan cselező és lövő belső hármassal (Gisli és Kristjan Kristjansson) és talán még jobb szélsőkkel (Elisson és Gudjonsson).

A brazilok ezzel ellentétben inkább lassabban építik a támadásokat és többet is hibáznak. Nincs annyi kiemelkedő játékosuk mint a szigetországi miniállamnak de ezen az utolsó "búcsúmeccsen" inkább ők adaptálódhatnak az izlandi stílushoz mint fordítva.

Sok gólt várok, gyors tempót és sok Izlandi könnyű gólt, amiben ezen a vbn kimagaslóak.

Az over 56,5gól is tetszik mint tipp, de ott aggaszt hogy a brazilok képesek csődöt mondani támadásban és nem elérni 25gólt. Valószínűbbnek érzem az izlandi 31et.

Brazília - Izland: Izland által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp