A Bayern München két döntetlennel kezdte az idei szezont, már meg is kongatták a vészharangokat. Valóban nem játszottak jól a Leipzig ellen, de a Köln elleni mérkőzésen már láttam jó jeleket. Nagyon nehéz volt a Köln mélyen védekező játékát feltörni, mert iszonyúra betömörültek, így pedig nem volt elég hely a tizenhatoson belül.

Nálam az a kérdés, hogy a Frankfurt is bevállalja-e ezt a mély játékot? A Köln egyszer jutott el érdemben a München kapujáig, egy kapura tartó lövésből egy gólt szereztek. A Köln feladta a támadójátékot. A Frankfurt más helyzetben van. Elvileg ők a bajnoki címért küzdenek, tehát nem elégséges a védekezés.

Teljesen más jellegű mérkőzésre számítok. Való igaz, hogy a hazai csapat dominanciája várható, de sokkal több támadásvezetés várható. Kolo Muani pedig nagy kedvencem lett. Szerintem ez a srác a jövő egyik nagy játékosa lesz, tökéletesen beleillene például a Bayern játékába. Én tuti biztosan leigazolnám a nyáron. Szóval ha a francia fiatal csatár pályára lép, akkor sokkal nyitottabb játékot várok, az ő játékának az eredménye vendég gól.

A Bayern többet nem hibázhat, ha bajnok akar lenni. Meg kell szereznie a biztonságot adó előnyt, hogy később a BL-re koncentrálhasson. Szerintem az erő megvan a csapaton belül a győzelemhez, és ha kap egy nyitottabb védekezést, akkor bedarálhatja a Frankfurtot, de a kapott gólt nem kerülheti el. Mivel ez a lehetőség nem elérhető, ezért bátrabb tipp mellett tettem le a voksomat, és azt várom, hogy mindkét csapat betalál az első játékrészben.

Bayern München - Eintracht Frankfurt: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp