Megfogadtam, hogy ebben a hónapban már nem írok többet. Mint amikor megfogadom egy melós nap végén, hogy ma aztán ennyi volt. Aztán amikor hazafelé megyek, aztán lelek a földön egy ezrest, csak lehajolok érte. Ezzel az Inter-Atalanta találkozóval is így vagyok. Nehéz elképzelni, hogy nem potyognak majd a gólok.

A kupa, a kupa-siker szép dolog. Jól fizet a szaúdi Szuperkupa is, de az igazi mézesbödön az UEFA Bajnokok Ligája sorozata, és a sok éhes maci mind onnan akarja nyalogatni a nedüt. De nem jut mindenkinek hely!

Mivel a Nápoly top4-es pozíciója 100%, így a maradék 3 BL-helyért 5 csapat folytat küzdelmet reálisan, de ez az 5 azonos eséllyel vág neki a tavasznak, hisz köztük maximum 3 pont a távolság a tabellán. Az Atalanta és az Inter nyílván nem fogja dobni a Kupát a negyeddöntőben. Már csak azért sem, mert semmi értelme nem lenne, másrészt a keret bő. Viszont a párnát sem sírják majd tele, ha netán jön a kiesés. Épp ezért várom, hogy mindkét fél őszintén beleáll. Az Atalanta biztos, az Inter meg hazai pályán csak nem akar égni.

A tippem, hogy látunk gólt mindkét félidőben, de igazából mindenféle over lehetne. Az Atalanta nagyon elkapta a fonalat a vb után, sorra hozza a gólzáporos mérkőzéseket, melyekből még jól is jön ki. Igazi win-win szituáció, amikor a közönség is jól szórakozik, és a pontok, győzelmek is jönnek. Nem hiszem, hogy a lendületben lévő Gasperini-csapat lelassítana. Szerintem Zapata kezdő lesz, a Samp ellen csak átmozgatta magát az utolsó 20 percben, Muriellel együtt, de az egészben a legjobb, hogy Gasperini nem tud nagyon mellényúlni, mert Lookman kettesével szórja a gólokat.

Az Atalanta 6 tétmeccset játszott a vb után, mind a hat találkozón volt gól mindkét félidőben. Vak is látja, hogy az Atalantának nagyon jól jött a vb miatti szünet. Darálják az ellenfeleket, és ezt az Intert most bőven lehet a verhető kategóriába sorolni, mert nem játszik jól. Viszont tele van klasszis focistával, akik bármikor képesek villanni. Picit talán erős a jelenlegi Real Madridhoz hasonlítani, de talán mégis hasonló a helyzet. Pl. a Real Madrid a Bilbao ellen pontot sem nagyon érdemelt, de mégis két villanás eredményezett két gólt.

Ősszel bajnokin is szépen ment az adok-kapok, én úgy vélem, egész jó tipp, hogy mindkét félidőben látunk gólt, egyet-egyet minimum.

Inter - Atalanta: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp