A spanyol élvonal jó hely, épp ezért akad maradni a Valencia és a Girona együttese is. Viszont a léc rezeg mindkét oldalon, a 11. és a 19. hely között két győzelem a különbség. Aztán még ne írjuk le az Elchét sem, amely megszerezte első győzelmét. Soha jobbkor.

A Girona tehát bőven kieshet, ahogy kieshet a Valencia is. Nem lenne akkora meglepetés, ami a mutatott játékot illeti, és ki tudja, talán hosszú távon jót is tenne a klubnak. Limet senki sem szereti, nem akar pénzt pumpálni a klubba, ő maga magának is ellent mond, először kivágta az öregeket, aztán idehozza Cavanit... Az edzők nem jönnek ki a tulajjal, Gattusónál is betelt a pohár. Voro a Real Madrid ellen irányította a Valenciát, aminek vereség lett a vége. Hogy a fejek nem tiszták, azt Paulista piros lapja bizonyítja, manapság ritkán látni ennyire egyértelmű piros lapot, amikor egy védő semmi mást nem akar, csak jól felrúgni az ellenfelet. Pedig Paulista amíg a játékkal foglalkozott, a Valencia legjobbja volt, két olyan blokkot is bemutatott, ami nélkül a Real sokkal korábban szerez vezetést.

A veszély, Damoklész karja ott lebeg, ami a lapokat illeti, Diakhaby, Özkacar, Musah, Moriba, akár Guillmón vagy Foulquier, sok potens játékos van lapra.

Viszont a tipp, az a gólok. Pl. a whoscored 0-0-ás meccset tippel, én azt mondom, csak félidőig minimum két dugó lesz.

A Valencia a Madrid ellen elég passzív volt, az első félidőben lövése sem volt. Nem átvitt, a szónak a szoros értelmében. Ennél több kell. Azt elhiszem, hogy a Valencia úgy volt vele, Madridban egy iksz jó, de azt nem hiszem, hogy a Girona ellen is ennyire passzív lenne a Túria-parti csapat. Castellanos-ék is a Barca elleni meccsből jönnek, ahol 1-0-ra kaptak ki, most nekik is jön egy meccs, ahol nyerni szeretnének. Ugyanakkor a Rayo vagy a Sevilla is gurított korai gólt a vb után a Girona ellen, amikor otthon volt, ha nem koncentrál, a Valencia is megteheti. De benne van a pakliban, hogy a hazaiak kihasználják a vendég csapatnál lévő káoszt.

Olyan meccs, amit mindkét csapat meg szeretne nyerni, és ha ezért tenni is készek, ez a tipp simán jó lehet.

Girona - Valencia: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp