Ez a mérkőzés nagyon brutális lehet. Ha egy héttel ezelőtt rendezik, akkor még magabiztosabb Wolfsburg léphetett volna pályára, de az elmúlt egy hét két pofonja kicsit helyre tette a fejeket.

Ugyanis eszméletlenül nagyot mentek eddig az új évben. A Freiburgot 6-0-ra, a Wolfsburgot 5-0-ra ütötték ki. Ezek a meccsek tényleg egyoldalúak voltak, nem csak egy véletlenül kijött eredmény. Aztán jött a bukdácsoló Werder Bremen elleni meccs múlt hétvégén, és mindenki pakolta a győzelmüket. Erre jött a józanság, és Nicklas Fullkrug, aki kicsit helyretette az arcukat. Az a vereség nem volt elég, jött a DFB-Pokal, ahol pedig az Union Berlin mutatta meg nekik a helyüket.

Mostanra tehát kijózanodtak. Lehet, hogy jó formában vannak, jó a csapat szerkezete és játéka, de azért nem minden fenékig tejfel. Nico Kovac kifejezetten pofás csapatot épített fel, ahol a Nmecha testvérek, Wind, Wimmer, Baku, Otavio adják a gerincet, de nem ennyiből áll a keret, mert a padról is rendre jó játékosok tudnak beszállni. Annyira mély a keret, hogy a két Nmecha sérülését is elbírta a játékuk.

Ráadásul most jön Kovac korábbi csapata, a Bayern. Tehát lesz érzelem dögivel az ő oldalán. A két pofon után teljesen helyre került a keret, iszonyú motivált hazai csapatot várok!

A másik oldalon pedig szintén kezd helyre jönni minden. A Frankfurt elleni 1-1 után a kupában a Mainzot kivégezték idegenben (4-0), az új fiú, Cancelo is bemutatkozott a jobbhátvéd posztján, szóval kezdenek kikupálódni. Az Union lett a legnagyobb kihívójuk a bajnokságban, akik nagyon nehezen és nyögvenyelősen, de mindig behúzzák a meccseiket. A Bayern ezért nem hibázhat, tehát a mérkőzés elejétől koncentrált és támadó játékot várhatunk tőlük.

Összegezve, mindkét csapat éhes lehet a győzelemre, és nem védekezni akarnak. Gólok a jó megoldás, mindkét csapat betalálhat, például a btts over 1,5 elég tetszetős, de itt a játékban maradok a jól bevált tippeknél.

VfL Wolfsburg - Bayern München: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp