A Juventus csapatának az idénye egy csapásra ért véget a bajnokságban. A pontlevonás miatt a Zebrák elveszítették az esélyét annak, hogy a BL-ben indulhassanak. Emiatt a következő idény is nehéz lesz, egy olyan együttesbe nem szívesen igazolnak jobb játékosok, amely nem BL-induló. Ha ez nem lenne elég a torinói csapatnak, valószínűleg Vlahovic-ot sem tudja majd megtartani, akit a Real Madrid szeretne leigazolni nyáron. A Juventus a Napoli ellen megsemmisítő vereséget szenvedett, de az Atalanta elleni ikszre és a Monza ellen 2-0-ás vereségre sem lehet büszke.

A játékosok elveszítették a motivációjukat, a bajnokságban nincs miért küzdeni. A Juventus klubjának idényére gyógyír lenne az Európa Liga. Ezt a szériát még megnyerhetné a Juventus, de nincs olyan állapotban. Nehezíti a dolgát, hogy az Európa Ligában rendkívül erős csapatok is vannak jelenleg.

Az egyetlen út Európába a Coppa Italia sorozaton keresztül vezet. Az elődöntőben az Inter lesz a Juventus ellenfele, a döntőben pedig a Fiorentina vagy a Cremonese lenne. Az Inter elleni párharc első összecsapását áprilisban rendezik, addig a Juventus-nak magához kell térni. Megtalálni a motivációt di Mariának, BL-győztes, világbajnok, most pedig hirtelen céltalanná vált a bajnokság.

A Juventus-nak a bajnoki találkozókra nehéz felpörögni, és ez meg is látszik a teljesítményen. A hétvégén a Zebrák a Fiorentina elleni derbire készülnek, emiatt is gyengébb kezdővel vághatnak neki ennek a találkozónak.

A Salernitana a a kiesés elkerüléséért küzd. Van célja, van motivációja. A kerete erősebb, mint több kiesés ellen küzdő vetélytársnak. A Juventus október közepén nyert utoljára egynél több góllal, a Salernitana ezért jó eséllyel otthon tarthat egy pontot.

Salernitana - Juventus: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp