A mai kínálatból egyértelműen ebben a szorzóban van a legtöbb érték számomra. Első blikkre, ahogy ránéztem a párosításra egyből a gólok ugrottak be.

Nem is véletlenül. A Werder Bremen taktikája egyszerű: rettenetes a védelmünk, húzzuk ki 1-2 kapott góllal, majd Fullkrugék rúgnak 3-at. Azért nem véletlenül van rábízva a találatszerzés, 13 góllal vezeti a góllövőlistát a német támadó. Meglepően jól szerepelnek a Bundesligában, a 8. helyre elég a frissen feljutó Brémaiak teljesítménye. A góllövés jól megy nekik, otthon 1.5 feletti az átlaguk találatok terén. Jó hír a tipp számára, hogy a kapott gólok tekintetében is 1.5 felett "termel" a csapat. Meglepő, de még az EL indulás is összejöhet Werneréknek, de ehhez fejlődniük kell, leginkább védekezés terén. Élnék a gyanúperrel, hogy ez a fejlődés nem ma fog megindulni.

Ugyanis a Dortmund nem igazán marad góltalan. A szokásos sérüléshullám sem sújtja akkora mértékben a csapatot, mint szokta (Reus is egészséges!), a támadószekcióból csak Adeyemi fog hiányozni, de ő is csak azért, mert kisárgázta magát. Haller jelenléte hatalmas plusz erőt adhat nekik, a rákot legyőző támadó is biztosan sok góllal fog még jelentkezni, akár már ma. De Reyna is veszélyes, és akár a középpályáról Bellingham, igazából sokan lőhetnek ma gólt, és fognak is.

Eszméletlen statisztika, de legutóbbi 18 meccsük alkalmával csak egyszer fordult elő, hogy nem szerzett mindkét csapat gólt. Ma sem fog megszakadni ez a hihetetlen sorozat, sok gól születhet ma, mindkét féltől. A 3.5 gól feletti szorzót is be lehet próbálni, bár jelenleg elég alacsony az odds, 2.10-et kínálnak rá.

Tippem: 2-3.

Werder Bremen - Borussia Dortmund: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp