A Notts County együttese az utóbbi időben kisebb hullámvölgybe került, amelynek köszönhetően lecsúszott az klub az első helyről és az ezzel járó egyenesági feljutásról. Harmichat forduló után négy pontos hátrányban van a hazai pályán szereplő együttes az éllovas Wrexhamhez képest, és ugyan még nincs veszve semmi, mert játszanak egymás ellen a csapatok, én mégis úgy gondolom, hogy nehéz dolga lesz a Notts Countynak, ha nem tér vissza a korábbi játékához.

Nagy meglepetésre két mérkőzéssel ezelőtt kikapott hazai pályán a feljutásra pályázó együttes, pedig végig uralták a mérkőzést, azonban egy kontra után sikerült megfordítsa a mérkőzést a középmezőnyben szereplő Dag&Red. Az előző mérkőzésen is közel voltak a vereséghez, ott az utolsó pillanatokban egyenlített Langsatff, aki az egyik legjobb formában lévő csatár a világon. Csak bajnokin szerzett 33 gólt ebben a szezonban, azonban az ő gyengélkedése is kell ahhoz, hogy ennyire nem megy most a csapatnak. A mai mérkőzésen talán újra róla szólhat minden, mert a Dorking az egyik leggyengébb védelemmel rendelkezik ebben a kiírásban. Nekik is kellenek a pontok, mert közel van a kiesési zónához a klub, nagy szerencséjük, hogy még egy sor mérkőzés vár rájuk a kieső helyen álló csapatok ellen.

Nagyon sok gól van a Dorking mérkőzések első félidejében, ha jól emlékszem, akkor egy gól nélküli félidőt játszottak eddig a szezonban. A Notts idén nagyon sok gólt rúg, már 90-nél járnak csak a bajnokságban, köszönhetően annak, hogy egy sor iválóan teljesítő támadójátékosuk van. Azt gondolom, hogy valahol 110-115 körül állhatnak majd meg a végén, ma ehhez simán hozzátehetnek egy jó 3-4 gólt.

Erős kezdést várok a hazaiaktól, nehogy hasonló legyen a találkozó kimenetele, mint az elmúlt mérkőzéseken, plusz a szeptemberi mérkőzést 3-1-re nyerte a Dorking odahaza, úgy, hogy a 89.percben még 1-1 volt. Az előző egymás elleni találkozó és az összehozott hátrány miatt egy végtelenül motivált Notts Countyt várok, szerintem a félidőben már legalább két gólt szereznek.

Notts County - Dorking Wanderers FC: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp