Két sérülés miatt úgy érzem value bet ez a fogadási opció erre a találkozóra.

Csaknem a háromnegyedénél tart már az olasz bajnokság, a 26. forduló esti összecsapása pedig a Bologna - Lazio lesz. A Bologna úgy tűnik minden szezonban ront egy helyet. A 2020/2021-es szezonban a 12. helyet érték el, a 2021/2022-es bajnokságban a 13. helyen végeztek. Vajon idén a 2022/2023-asban 14. lesznek? Erre is van esély, de a realitás talaján maradva valahova a 9.-10. helyre várnám őket. Az Európa legrégebbi egyetemének helyt adó városkának ugyanis kezd alakulni egy elég stabil csapata, Thiago Motta vezérletével. Skorupski hálóőr megbízható teljesítményének köszönhetően otthon mindössze 10 gólt kapott a Bologna, rettentő nehéz dolga lesz ma a rómaiaknak, ha fel akarják törni a hazai reteszt. Barrowéknak rossz hír, de a tipp szempontjából jó lehet, hogy az osztrák fenegyerek, Arnautovic még mindig nem teljesen egészséges, ráadásul legveszélyesebb játékosukat, Orsolinit is nélkülözniük kell, aki 10 pontos a kanadai táblázatban.

A Lazio egy meglepő vereségből érkezik, a Konferencia Ligában maradtak alul hazai pályán az AZ Alkmar ellen, Milos Kerkez hathatós közreműködésével. Jellemző a hullámzó vendégekre ez a teljesítmény, a Nápoly elnáspángolása után egy ilyen vereség. Na de ismét egy jó hír a tipp szempontjából: nem lesz Immobile, az égszínkékek legveszélyesebbjének izomsérülés miatt kell kihagynia a találkozót.

Jó esély van arra, hogy gól nélkül záruljon az első félidő, a Lazio a Sampdoriának sem tudott betalálni az első játékrészben, pedig nehéz náluk rosszabb formában lévő csapatot találni a topligákban. A Bologna pedig valószínűleg a szokásos defenzív stílussal fog előrukkolni, mint a náluk jobb csapatok ellen általában.

Bologna - Lazio: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp