Akárhogy szimatolom ezt a meccset, ez 0-0. Legalábbis emellett lehet érvelni hosszú sorokon keresztül. Az biztos, hogy a bukik, meg úgy igazából mi sem várunk gólokat. A 2,5 under 1.38-cal szoroz, ebből azért látszik, milyen meccsre van kilátás.

Az időpont, a vasárnap kora délutáni kezdés, kilökik a meccset az ázsiai piacra, hisz az egyik oldalon Kang In Lee játszik, a másik oldalon pedig Kubo. A koreai és a japán srác miatt e két csapat meccsét letették 14:00-ra, de ebben az időpontban egy latin leginkább eszik vagy alszik, de nem focizik. Aztán még az is lehet, hogy egyik ázsiai sem kezd...

Óvatos csapatokat várok, oka megint ezer. A Sociedad fárad(t), ennek eredménye, hogy az EL-ben az AS Roma Rómában 2-0-ra megverte. A visszavágón a feladat adott, 2 gólt kell ledolgozni Mou-ék ellen. Nem mondom, hogy nem lehetetlen, de nem lesz egyszerű. Két EL meccs között még lemenni Mallorcára, amely a liga legpokrócabb csapata, üt, vág csíp, harap, karmol, nem egyszerű kirándulás. Emlékezzünk csak rá, hogy felbosszantották a Real Madridot is :D

Annak ellenére sem, hogy a Sociedad a Mallorca ellen utolsó 7 meccsét behúzta. A Sociedad a tabella 4. helyén áll, egy döntetlennel ezt őrizné is. Szerintem a csapatból tényleg kifogyott a kraft, emlékezzünk csak arra, a Valencia ellen milyen pocsék meccset játszottak. Tipikus 0-0-ás találkozó volt, de egy peches öngóllal a Valencia behúzta.

A Mallorca elsődleges célja a bennmaradás, ahhoz meg simán jó egy pont egy BL helyen álló csapat ellen. Utolsó két meccsét a déli csapat elveszítette, főleg az Elche elleni zakó fájhat. Egy remivel el lehet állítani a vérzést. Fontos, hogy Muriqi legutóbb beszedte eltiltást jelentő lapját, ezáltal még impotensebb, csak a védekezésre figyelő Mallorcát várok. Nincs a koszovói, nincs gól. A Sociedadban pedig nincs kraft, nincs erő, nincs ötlet. Utolsó 5 meccséből 4-szer nem talált be, szóval, ha nem lesz tizenegyescunami, én nem várok gólt. Amit én várok, az a semmi. Egy jó kis unalmas tili-toli, stabil védekezésre építő csapatok meccsén 0-0-ás végeredményt várok.

Mallorca - Real Sociedad: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp