A sereghajtó Tristán Suárez látogat a kilencedik helyezett Independiente Rivadavia együtteséhez, az Argentin Nacional B, B zónában szereplő együtteseinek vasárnap éjszakai mérkőzésén.

Ugyan még csak négy (öt) forduló telt el a bajnokságból, de az már most jól látszik, hogy a vendégek nagyon gyenge védelemmel rendelkeznek idén, ennek megfelelően mind a négy fordulóban kaptak már gólt az első játékrészben, így erre ma is jó esély mutatkozik.

Az Independiente eddig 2-0-2-es mérleggel áll, gólarányuk 7-7, ami úgy jött össze, hogy egy győzelmet egy vereség követett eddig, így ha innen nézzük, akkor ma újabb győzelemnek kellene majd következnie. Bár így működne, de sajnos nem így van, plusz a vendégek is hajtani fognak az első pontjaikra, így nehéz mérkőzés elé néznek. Eddig 4/3 az első félidős gólmutatója a hazai együttesnek, ami gyengébb ugyan, mint a vendégeké, de nem szabad elfelejteni, hogy ez argentin alsóbb osztályú mérkőzés, így ez is egy nagyon jó eredménynek számít.

Muszáj lenne a hazai együttesnek megszereznie a vezetést, akkor talán megtörhetnék a vendégeket, eddig ez minden mérkőzésen összejött, vagyis az első kapott gólt mindig követte egy második. A Tristán Suárez idén borzasztóan gyenge, ők is eddig minden mérkőzésen hozták a 2.5 overt, ehhez képest a 3 gól szorzója rendkívül magas, érdemes lehet arra is tenni egy kis aprót.

Egymás ellen ez a negyedik mérkőzésük, ha minden igaz, eddig minden találkozójuk 2-1-es végeredménnyel ért véget, nehezen tudom elképzelni, hogy ez is így érjen véget. Ami közös még mindhárom mérkőzésben, hogy minden alkalommal volt legalább egy gól az első játékrészben, nem óvatoskodnak szerencsére a csapatok.

Legalább egy gólt várok az első játékrészre.

Independiente Rivadavia - Tristán Suárez: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp