Mindkét együttes mérkőzésein rengeteg gól van, így minden adott ahhoz, hogy ezen a találkozón is megzörrenjen egy párszor a háló. Már csak a csapatokon múlik, hogy hány gólt rámolnak be az ellenfél kapujába, ahogy az oddsok is mutatják, itt azért előzetesen benne van, hogy legyen vagy 3-4 gól.

A Weiden a tabella hátsó felén kullog a 17.helyen állnak, mérlegük 5-4-14, gólarányuk ehhez képest 41-50. Az együttes a rájátszás elkerüléséért küzd, jelenleg hat pont a lemaradásuk a már bent maradást érő tizennegyedik hellyel szemben. Egy nagyon rossz időszakon van túl a csapat, zsinórban hét vereség után sikerült végül két olyan mérkőzést játszanak, amikor veretlenek maradtak. Előbb az utolsó helyezett Geesdorfot verték idegenben 5-0-ra, majd a vonal feletti Regensburg II ellen játszottak egy 1-1-et.

A Donaustauf a feljutásért és a bajnoki címért harcol, így számukra sokkal égetőbb a három pont megszerzése, vélhetően így is fogják kezdeni a mérkőzést. A vendégek mérlege 14-3-5, míg a gólarányuk 62-30, a bajnokságban a legtöbb gólt ők szerezték, igaz, nagyon sokat is kapnak. Ez mondjuk egy jó hír, mert így az is benne van a mérkőzésben, hogy kapjanak, nem csak a Donausatuf játékosaira kell számítani. Az együttes nagyon jó formában van, sőt, az elmúlt pár fordulóban az éllovas Eltersdorffal ők teljesítenek a legjobban.

Az ősszel 3-0-ás Donaustauf győzelem született, ott a mérkőzés mindhárom harmadában született gól. Nagyon remélem, hogy ma legalább eggyel több gól születik, mindkét csapatnak kellenek a pontok, azonban a vendégek formája azt mutatja, hogy itt bizony sok vizet nem fog zavarni a Weiden. Maximum megnehezíteni tudja majd erősebb ellenfele dolgát, de kérdés, hogy meddig tartják majd magukat.

Azt nem tudom mennyire lesz sima a mérkőzés, mert jelentősen függ attól, hogy az első félidőben hány gólt szerez a vendégek csapata, de a két együttes gólmutatói alapján benne van a találkozóban a 4 gól.

SpVgg Weiden - SV Donaustauf: Gólok száma - Felett/alatt tipp