A német futball legnagyobb rangadójára kerül sor a válogatott szünet után. Tetézi a tétet és feszültséget, hogy a bajnokságot nagy meglepetésre nem a bajorok, hanem pont a legnagyobb vetélytárs Borussia Dortmund vezeti, így egy igazi hatpontos mérkőzésre kerül sor Münchenben.

A Nagelsman vezette Bayern egy pontos hátrányban tehát, viszont a Bajnokok Ligájában meggyőző különbséggel ütötte ki a Messi és Neymar fémjelezte PSG -t, ezek után mondhatjuk azért Salihamidzic és Kahn részéről eléggé merész húzás volt páros lábbal kirúgni a fiatal edző tehetséget, de meghozták ezt a bátor döntést és a piacon most még szabad Thomas Tuchelt nevezték ki, aki a Chelseavel 2021 -ben megnyerte a Champions League trófeáját és mindenhol bizonyította, ahol edző volt.

Ilyenkor az esetek 90% -ban új impulzusokkal, motivációval csepegteti tele az öltözőt az új tréner, Tuchel pedig egy igazi karizmatikus edző, nála nem lesznek problémák, a játékosaival való kommunikációban.

Szép a Dortmund idei teljesítménye a Bundesligában, de még most is tiszta szemmel látszik, hogy a mérlegre téve a két együttes nincsen egy súlycsoportban.

A Bayern még Nagelsmannal megnyerte az Union Berlin elleni ki-ki meccset, odahaza ezeket a nagy rangadókat egytől egyig hozni szokták a bajorok, ebben a kiélezett szituációban szerintem végképp nem fognak most kivételt tenni.

Egy új, mesés történet íródhat majd a Bayernnél, ahogy mondta Tuchel a Bayern a DNS -ben kódolva hordozza a győzni akarást és a sikert, mindezt már az első igazi nagy meccsén igazolhatja a bajnok német edző a legnagyobb riválissal szemben, mi, ha nem ez lenne a legelegánsabb belépő a Münchenhez!?

Bayern München - Borussia Dortmund: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp