Két hórihorgas játékos ütközete lesz ez a csütörtöki napon. Nevezetesen Hubert Hurkacz és Jannick Sinner összecsapása. Az olasz revansot vehet és így a kettejük párharcát kiegyenlítheti hiszen jelenleg kettő egy a lengyel javára.

Hurkacz nem egy salak mágus és még finoman fogalmaztam. A tavalyi évet leszámítva semmi érdemleges eredménye nincs ezen a borításon. Nem véletlen,hogy Zapata Miralles megfordította ellen a találkozót Marakkeshben. Nem szereti ezt a sok mozgásos játékot,mert ő nagyokat szeret ütni. Amiért dicséret illeti,hogy két kört ment és ráadásul három szettes csatákat nyert meg. Jól is játszott a mérkőzésein ez tény. Azonban több,mint három órás találkozók voltak ami Sinner ellen szerintem vissza is üt majd.

Ellenfele az olasz ráadásul jó formában érkezett Monte-Carloba még ha Schwartzman ellen nem is ment nagyon a játék,de tegyük hozzá,hogy nem is volt rá szüksége. Neki sem az igazi terepe a salak,de rengeteget fejlődött a borításon. Nem a véletlen műve,hogy tavaly Umagban legyőzte Alcarazt salakon! Az ő lábmunkája és Hurkaczé fényévekre vannak egymástól. Egy gyenge formában lévő Györének is ott volt a kezében a győzelem a lengyel ellen ebből is látszik,hogy nem egy megingathatalan erőt képvisel Hubert. Sinnernek két szettben abszolválnia kell ezt a találkozót ez egyértelmű. Eddig összecsapásaik is erről tanúskodnak,hogy aki megnyeri az első szettet az már a másodikat is behúzza soha nem tudtak szettet elvenni a másiktól.

A sok játék perc és a borítás valamint a forma is az olasz mellé gyűjtik a pipát amelyek a találkozó eredményét megadják.

Hurkacz, Hubert - Sinner, Jannik: Szett hendikeppel - Hendikep tipp