Tegnap jól besült a Hacken-tipp, pedig a végeredmény kedvező lett volna számomra, csak túlgondoltam az egészet. Egy szimpla hazai győzelem is kellően magas oddsot kínált volna. Ebből is tanulhat az ember, nem kell túlhajszolni egy tippet.

Most nézzük meg a másik északi kedvenc csapatomat, a Breidablikot. A tavalyi bajnoknak becsúszott néhány gyengébb mérkőzés az évad elején, a Ligakupa sem sikerült túl jól, a Szuperkupát nagy nehézségek árán behúzták a Vikingur ellen, és azóta úgy látszik, hogy összekapták magukat. Illetve megtalálták a tavalyi ritmust, aminek a lényege a sok kapott és rúgott gól.

Az első fordulóban elbénázták a Kopavogur elleni idénynyitányt (3-4), de aztán Valur legyőzése (0-2) és a kupagyőzelem a Fjölnir ellen (2-0) már jelezte a formajavulást. Az IBV ellen szintén eljátszották az első fordulós bénázást, mivel mindkét meccsen a 94. percben bukták el a döntetlent, de aztán jött a számomra megnyugtató 5-4 a Fram ellen. Ez volt az a mérkőzés, ahol tényleg a régen megszokott, támadólag fellépő Breidablikot láttam, minden gólos fogadás ült a mérkőzésre.

Most megint érdemes tartom a gólokra fogadást. Az ellenfelük az a Sjarnan együttese lesz, akik az utolsó két fordulóban hasonló gólzáporos mérkőzéseket játszottak. A Kopavogurt megverték 5-4-re, míg a Valurtól kikaptak 3-2-re.

Annyira jónak tűnik gólokra fogadás szempontjából a meccs, hogy már azért vált gyanússá. Végül legyőztem a kis gonosz Szigót magamban, és úgy döntöttem, pakolom a gólt. Nekem jónak tűnik a legalább négy gól és az első félidő két gólja is. Végül maradtam előbbinél egy kicsit biztosabbnak látom a négy találatot, mert a második félidőkre őrülnek meg gyakrabban. Szerintem az utolsó 15 perc over 1,5 gól is jó lehetőség, de a 90. perc fölött biztosan lesz találat.

Stjarnan Gardabae - Breiðablik: Gólok száma - Felett/alatt tipp