Nem csoda, hogy viszonylag magas oddson fogadhatjuk meg a Juve győzelmét.

Majdnem egy kezdőcsapatra való sérült/eltiltott van ugyanis az Öreg Hölgynél. Pogba visszatért ezer év után, hogy aztán újabb ezer évre kidőljön. Cuadradonak és Danilonak sikerült kisárgáznia magát, de nem lesz Bonucci sem, De Sciglio is maródi, a legnagyobb érvágás azonban Vlahovic és Rabiot hiánya lenne, bár az ő játékukra van esély. Minden egyes pont nagyon fontos lehet nekik, ki tudja épp milyen kedve lesz a szövetségnek, ugyebár a 15 levont pontjukat visszakapták, de felröppent már 5 pont levonásáról is a hír, szóval ebben a bizonytalan helyzetben nem bízhat semmit a véletlenre a zebracsíkos gárda. Jelenleg a második helyen tanyáznak, és úgy előzik meg 1 ponttal a Laziot, hogy egyel kevesebb meccset játszottak. Nem lehet nyugtuk a már előbb említett pontmizéria miatt, szóval nem valószínű, hogy tartalékolgatnak, meg számolgatnak a találkozó előtt, menni fognak a győzelemért.

Az Empoli egyik legjobbjára nem számíthat, Baldanzi az U20-as Világbajnokságon szerepel, de érzékeny veszteség Marin sérülése is, a kezdőből csak ők fognak hiányozni. Igazi színtelen-szagtalan alsóházi csapat az Empoli, akik a fosutolsó Sampdoriát sem bírták megverni, ráadásul az egyenlítő góljuk is csak a 93. percben jött… Caputo és Destro a két csatár aki szóbajöhet náluk, ehhez nem fűznék kommentárt.

A rengeteg hiányzó ellenére a Juventusnak rutinból le kellene hoznia ezt a meccset. A legrosszabb esetben is ott lesz a támadósorban Di Maria, Kean, vagy Milik. Nem mondom azt, hogy világraszóló győzelmet fognak aratni, sovány, 1 gólos diadal lehet a vége. Az EL kudarcot egyébként is feledtetniük kell a szurkolókkal.

Tipp: 0-1.

Empoli - Juventus: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp