Vini Junior nélkül kénytelen játszani a Real Madrid, hisz a Valencia elleni meccs után eltiltották, így a helyén Rodrygo játszhat, aki rendre hasznos focit tesz a pályára, ha lehetőséget kap Vini helyén. Asensio lehet Benzema mellett a másik szélen, viszont a védelemben mondjuk Lucas, Nacho azért fogható, keverhető.

A Real Madrid talán megemésztette, hogy a BL-ből kizúgott, azt már rég megemésztette, hogy idén a Copa del Rey-jel kell vigasztalódni. Talán böki a csőrük annyira az Atleti, hogy odateszik magukat este.

A Rayo remek idényt futott Iraolával megint, egy liftező csapatból sikerült stabil középcsapatot összerakni. Isi és Trejo két zseni, de csapatként erős igazán a Rayo. Szurkolók, játékosok, edző, minden komplex egységet alkot. Fiatalok, mellőzöttek, öregek, pályájuk csúcsán lévő játékosok remek elegye. A klub sajátja, hogy mivel alapvetően picike, kis vallekasi együttes, kis bal oldali, helyenként szivárványos együttes, így most ilyen Vini féle-ügy nem várható, sőt inkább egy közös összefogás. Nem mondom, hogy nem lesz a pályán ez-az, szurka meg piszka, de én focit várok. Úgy 6-7 dugót, úgy 10-15 kaput eltaláló lövést minimum.

A Rayo ezekbe a találkozókba bele szokott állni, amikor a Barca vagy a madridi gigászok az ellenfelek. Ősszel 3-2-re verte a Rayo a Blancókat, ez is egy olyan meccs volt, amely a Real 'vesztét' okozta ebben az idényben. Eltiltott játékosa a vendég együttesnek nincs, aki úgy igazán számít, mert a jelenlegi Mario suarez már inkább másodedző, mint alapember.

Nincs igazán tét, de mégis azt várom, hogy ha már játszani kell, akkor játszani fognak. A liga, a csapatok is jobban járnak, ha a szép gólokról, cselekről, akár védésekről beszélünk.

Azért azt látjuk, hogy a RM, a Barca, de szerte Európában sok top csapat a végét járja, vagy azért nem koncentrál, mert már bajnok, vagy azért, mert már nem lehet bajnok. A Barca is kis túlzással 3 kör alatt kapott annyi gólt, mint előtte 32 kör alatt. Nyílt meccset várok, méghozzá gólokkal!

Real Madrid - Rayo Vallecano: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp