Első blikkre egy sima Fradi overt szerettem volna húzni, és minden bizonnyal jön is, de mivel az már behúztam 'élesben', így itt picit más tippet hozok, ami szerintem simán jobb, mint amit én elsőre megtettem.

A Fradi még éles, hisz pár nap múlva BL Final Four, teljesült a klub álma, azért a négyes döntő az nagy szó. Az meg főleg, ahogyan, amilyen módon a Fradi elérte. Eleve évek óta a hullámzás jellemzi a csapatot, sportfogadók rémálma, mert amikor favorit, képes meghalni, amikor underdog, akkor meg képes a csodára.

A Magyar Kupát is begyűjtötte a Fradi, szóval ez egy szép idény, a végére igen szép lett, még ha volt is betli a szezon közben. Elek Gábor távozik, és milyen az élet, 10 éve írjuk, mondjuk, hogy váltani kéne, aztán most, amikor jön a váltás, hát én úgy vagyok vele, azért hiányozni fog. Szucsi is befejezi, szóval az FTC-nél lezárul egy korszak, és kezdődik egy újabb.

Jön még ez a pénteki bajnoki, amit becsületből kell lejátszani, de ahogy írtam, az FTC még éles, még pörög, egész biztos, hogy sokkal keményebb lesz a csapat, mert ha már összejött a FF, akkor gondolom én minden megpróbál majd az FTC. Sok játékos esetében az első és utolsó alkalom, a rutinosabbak számára vélhetően tényleg az utolsó esély egy nagy dobásra. Épp ezért sok szerzett labdára számítok, az MTK eleve nem fog lassítani, nem nagyon fogja érdekelni őket, ha belefutnak egy 20+ gólos zakóba. A Fradinál pedig mindenki építheti még egy picit magát, Zácsik Szani is megszórhatja ex-csapatát, meg igazából mindenki. Megsérülni egyik oldalon sem szeretnének, az MTK-sok nagyon fognak ügyelni, hogy senkinek ne okozzanak komoly sérülést, így kb nem is várok védekezést, viszont azért a kapusok között van különbség, és nem megbántva az MTKt, mezőnyjátékosok között is, ráadásul az MTK tavaszra minden értelemben elfogyott, alig vannak meg létszámra.

Ferencvárosi TC (n) - MTK-Budapest (n): Hendikep - Hendikep tipp