Az első helyezett együttes fogadja a másodikat, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a forduló rangadója. Jelenleg mérkőzés- és pontelőnnyel áll az Unidos az élen, de egy vendég győzelemmel már a Santa Rosa vagy más néven a Los Chankas csapata állna jobban, át is vennék a listavezető szerepét.

Elsőre furcsának tűnhet a hazai együttes gólaránya, nem is értem egyébként, hogy hogy a viharba vezethetik a bajnokságot. 5-1-1-es mérlegük önmagáért beszél, nem is erről van szó, hanem a 15-11-es gólarányról, ami sokkal gyengébb, mint a második vagy harmadik helyezett együttesé, de a nyolcadik helyezett is +4-el áll. A 11. helyen álló Santos három, az utolsó Ayacucho kettő gólt szerzett például ellenük, kivétel nélkül minden győzelmük egy gólos csupán, illetve volt egy két gólos vereségük is. Ami jó hír, hogy eddig mind a hét mérkőzésükön volt legalább egy gól az első félidőben, ráadásul ennek több, mint a felén volt kettő is.

A Los Chankas csapata is nagyon sok olyan első félidőt játszik idén, amikor van legalább egy gól, leszámítva az utolsó kettőt (természetesen). Náluk sem ritka, amikor egynél több gól van a 45.percig, így bizakodva tekintek a mérkőzés elébe, nem tűnik a lehetetlen kategóriának a tipp zöldülése.

4-1-1-es mérleggel áll a csapat a második helyen, 15-6-os gólaránnyal, és idegenben még nyeretlenül. Két mérkőzést játszottak eddig otthonuktól távol, 0-1-1-es mérleggel és 2-3-as gólaránnyal. Remélhetőleg ma sokkal jobban teljesítenek majd, és játszanak egy gólgazdag mérkőzést, ahol már az első játékrészben lesz majd legalább 2 gól.

Comerciantes Unidos - CD Los Chankas: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp