A legjobb 64 között csap össze Tommy Paul és Nicolas Jarry. Előzetesen nem vártam ekkora szorzót a chileire ami igen baráti meg kell hagyni. Ezt az egalizált prognózist mi indokolja nem tudom?!

Az amerikai fiatal éveiben valóban rengeteget játszott salakon több kevesebb sikerrel,de azok az idők már régen elmúltak. Hiszen 2019-től fokozatosan leépítette a szemcsés borításon való játékot Tommy. Az aktuális szezonban sem láthattunk tőle semmi figyelemre méltót. Madridban,Houstonban és Rómában is mind első körös vereségeket gyűjtött be. Ráadásul nem Alcarazokról beszélünk. Hanfmann,Safiulin vagy épp az önmagát kereső Garin nem csengenek túl jól az idei évben. A 250-es tornának ugyan beillő francia versenyen nyert meccseket,de ez eléggé egyszer volt Budán kutyavásár esete. Emellett a legyőzött ellenfelek nevére pillantva sem emelkedik a pulzusom.

Ezzel szemben a chilei idén már két salakos tornát is behúzott ráadásul az utolsót pont a múlt héten és ezt a formát átmentette ide a Garrosra is. Az év elején már egyszer bebizonyította ha elkapja a fonalat szinte képtelenség megállítani Nicolast. Genfben ráadásul olyan impozáns névsort utasított maga mögé mint Dimitrov,Zverev vagy Ruud. Ha ez nem bizonyítja melyikük a jobb salakon akkor nem tudom mi. Itt Párizsban is könnyed 3-0 győzelemmel hangolódott erre az összecsapásra. Rendkívül jól adogatott Delien ellen. Töménytelen mennyiségű nyerőt ütött és persze nem mehetünk el amellett,hogy számtalan hibát is,de a találkozót egyértelműen ő irányította.

Az amerikainak rengeteg lábmunkára lesz szüksége ahhoz hogy képes legyen tartani a tempót,de mivel ez a borítás nem fekszik neki kétlem,hogy sok sansza lenne a győzelemre. Ezért szerintem meglepetés lenne ha nem Jarry jutna a 32 közé.

Paul, Tommy - Jarry, Nicolas: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp