Nagyon durván kétarcú együttes a hazai csapat, előbb sorra bukták a meccseket januárban, majd zsinórban tizenegy találkozón is veretlenek maradtak, amivel kiharcolták a bent maradást a Brazil Cearense-ben.

Január óta mindössze két vereséget szenvedett a csapat, de mivel emellett csak három döntetlent játszottak, így az utolsó helyen állnak 0-3-2-es mérleggel és 8-11-es gólaránnyal a Serie D 2.csoportjában. Az eddig hibátlan, kapott gól nélkül listavezető Ferroviário elleni 0-1 nagyon jó eredmények tűnik, az Atlético elleni 1-3 már kevésbé, mert nagyon jók hazai pályán, mindössze a második vereségük volt 2023-ban.

Eddig 5/5-ös a csapat első félidős gólmutatója, sőt, négy mérkőzésen kettő is volt, így bizakodva tekintek a mérkőzésre. A vendégeknél ez a szám 5/3, azonban egyszer sanszuk volt egy tizenegyes képében, azonban kihagyták, így maradt a 0-0.

A bajnokság során három mérkőzése volt hazai pályán a Caucaia csapatának, ezeken 2-3-3 gólt kaptak, abból hatot már az első félidőben. A Maranhao nagyon gyenge idegenben, két mérkőzésen 1-2-es gólarányt hozott eddig össze, és az sem segít, hogy a második félidő utolsó negyedórájában szerzi a legtöbb gólt az együttes. Ami vigasz, hogy a Caucaia az első játékrész utolsó negyedórájában, így bennük bízhatok.

Mindkét együttes hagyott már ki tizenegyest a bajnokságban, sőt, a vendégek kettőt is, így nem lenne meglepő, ha ezen a találkozón is lenne legalább egy kihagyott tizi.

Nagyon sokat számít, hogy hazai pályán a gyengébb együttesek is jobban teljesítenek, így van sansza a csapatnak arra, hogy nyerjen a mérkőzésen. Szerintem az első félidős sorozata folytatódik a Caucaia csapatának, számomra csak az a kérdés, hogy rúgják vagy kapják majd.

Caucaia - Maranhão-MA: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp