Ezzel a tippel próbálok meg pozitív tartományba kerülni a hónapban, azaz végre kidugni a fejem a vízből. Jó odds, és talán a tipp sem rossz!

Az első körben a Getafe a Barcelona ellen csent pontot, piszkos futball, dirty football a javából, amit Djenéék játszanak, de végül is ha a spori vevő volt rá, miért ne. Aki látta látta, aki nem sajnálja. Egész biztos, hogy Bordalás csapata minden meccsen majd rápróbál a köcsögségra, aztán ha a spori netán egy-két korai sárgával jelzi, hoyg erre most nem vevő, akkor visszább vesznek a rúgdosódásból.

A match up nem rossz. Nem rossz, mert a Girona az olyan csapat, amely kezdeményez, amely játszani akar. Kevés ilyen van a LaLigában a kicsik között, üde kivétel. AZ előző idényben is raklapnyi gólt kapott, de sikerült bennragadni, hála az égnek.

A Geta meg eleve kontracsapat, szóval nem véletlen, hogy z előző idényben is toltak elénk egy 3-1-es és egy 3-2-es találkozót.

A Gironában játszik idén Blind, akinek azért sok erénye van. Okos, eszes, meg látja a játékos, de mivel nem mai kakas, ezért sosem volt sebessége megkopott. Biztos tesz hozzá, támadások indítása, azok a bizonyos első passzok legalább olyan fontosak, mint a gólpasszok, de az első meccsen is volt szarvshibája. Itt akár Portu, akár Lozano, akárki egy-egyben megveri. Latasa meg izomból jobb. Eleve kedvez a Getának, ha kontrázhat, szóval tényleg ahogy írtam, a madridiaknak a match up jó.

Intenzív találkozót várok, ahogy mindkét meccsük az volt az előző idényben. 3-1 és 3-2, 34 és 36 foult, meg 9 ill. 10 büntetőlap. Mindkét együttesben látok minimum 1-1 dugót, szerintem legrosszabb esetben pushra kihozzuk.

Girona - Getafe: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp