Megnézzük, mit bír az 1X, bár a szívem azt súgja, inkább egy DNB hazai kellett volna. De az eszemre hallgatok, az eszem azt mondja, hogy inkább nyerjünk, te majom, mintsem menjen a kukába egy jó megérzés.

'Kis' csapatok sajátja sokszor, hogy jól rajtolnak. A nagyoké meg az, hogy a végén kell jó pozícióban lenni. Femke Bol pl. a váltóban megmutatta, hogy elég az utolsó 2-3 méteren elöl lenni, és az számít.

Az Atleti jó csapat, de nem igazán játszik még jól. Jó csapat, de talán kevésbé karakteres, mint volt anno Godinékkal. Depayról közben kiderült, hogy komoly bajnokságban nem annyira elit, magam sem értem, miért nincs még a szaúdi ligában. Koke, Mandava és Giménez nincs, de ami inkább aggasztó, olyan őrült motivációt sem látok.

Az, hogy a Betis ellen a csapatnak összesen 5 kísérlete volt?! Az mi? AZ MI??? Egy Atletinek? Mert az fix, ez a Rayo otthon van olyan erős, mint a Betis bárhol. Azért Iraola ezt a csapatot úgy összerakta, hogy az egy ideig még az én kezeim alatt sem esne szét. Tele van a Rayo olya spílerrel, akiknek szíve-lelke a pályán van. Ugye ez csapatjáték, ha az Atletinél csak 1-2 játékos nincs ott fejben, már megette a fene. Isiék tolják, ami a csövön kifér. Két meccs, két siker, a Rayo megint hasít, és fog is egész ősszel. Espino, Aridane csupa olyan spílert hoztak, akik csupaszív focisták. Egyiküket sem fogják soha Aranylabda átadás hívni, de csapatként ez a Rayo kegyetlen jó.

Ok, hogy két meccs, két siker, 0 kapott gól, hat pont, és ok, hogy a Granadát meg az Almeriát verték, de tették ezt mindkétszer idegenben. Ez olyan alap, amire lehet építeni. Én a Betis elleni szívtelen, színtelen-szagtalan Atletit látván masszívan 10/10-esnek érzem az 1X-et. A Rayo ellen bele kell tenni a munkát, Griziékben meg ezt nem igazán érzem, hogy sok kedvük van hozzá.

Rayo Vallecano - Atlético Madrid: Dupla esély - Dupla esély tipp