Köszönöm szépen, elfogadom! Hogy mit? Ezt a litván overt, amit 82-nél húztak meg az unibet oddsmesterei.

A kosár vb-n a második kört is szépen lassan befejezik, és majd elkezdődik az egyenes kieséses szakasz, amikor már tényleg minden momentum számít. Itt ezen a találkozón viszont igazán semmi sem számít, mert az eddigiek alapján elmondható, mindkét csapat továbbjutott.

USA továbbjutása nem is volt kérdéses, viszonylag korrekt menetelésben vannak. Edwards is életjeleket mutatott a 2. szakaszban, Ingram is előbukkan, még Kessler is szokatlanul korán a pályára került Montenegró ellen, amely igazi kakukktojás találkozó volt, ritka nagy underbe ment át a találkozó.

Szerintem USA is letudta a kötelezőt, és bár próbáltak végig feszesek lenni, szerintem egy-két kihagyás biztosan lesz a védekezésben. Egy-két olyan kihagyás, amelyet a litvánok büntetnek. Litvánia szerintem nagyon egyben van, sok-sok percet láttam tőlük, két meccset egészben, és nagyon tolják. Szurkolótáboruk is rendben, és a számok is.

Ha az offense-t nézzük, a lejátszott 16 negyedet tekintve 2 olyan volt, amikor 20 pontot minimum nem hoztak össze. Viszont akkor is dobtak 18-at illetve 19-et, szóval mocskosul konzisztensek a srácok. Nincs összeomlás, ha Jonasék ülnek, vannak kiváló triplavetők, bent a festékben is erősek, szóval úgy vélem, USA ellen sem fognak gatyába csinálni.

JJJ-ék sem feltétlenül akarnak sérülést összeszedni, és ha egy ilyen bikaerős litván csapat ellen mondjuk csak 80-90%-on védekeznek, abból össze fog jönni a 80 feletti termés litván részről. USA nyílván nem Mexikó meg Egyiptom, de azokon a meccseken a litvánok is úgy játszottak, hogy az messze volt a maximumtól. Úgy vélem, szeretnének egyet villantani, és én nem zárom ki, hogy ez lesz USA lyukas meccse. Mezőnyből e két csapat dob legjobban, szóval ha Litvánia nem fog ki valami überpocsék dobóformát, ennek jönnie kéne.

USA - Litvánia: Összes pontszám, Litvánia - - hosszabbítással - Felett/alatt tipp