Úgy gondolom, láttunk mindent. Láttunk mindent, mindkét csapat erősségét megismertük, és megismertük a gyengeségeiket is. Az erősségük, hogy bár próbáltak ezek a srácok csapatot alkotni, amikor igazán kellett volna, nem sikerült.

USA kétszer kapott 110+ pontot, mint az a fórumban egyik társunk megjegyezte, az azért kemény. USA együttesét Litvánia is szétdobta, aztán amikor már védekezni is kellett volna, akkor a németek ellen sem volt ellenszer. Ok, Litvánia és Németország is agyát eldobva játszott, de akkor is. J. Jackson ebben a FIBA rendszerben egy lúzer, gyakorlatilag a legnagyobb törölközőlengető Kessler sokkal hasznosabb lett volna. Persze ezt utólag Kerr is tudja, de ráb.szott. JJJ totál haszontalan volt és védekezésben sem látszott a jelenléte.

Kanada hasonló problémákkal küzdött, Powell sem volt igazán elit, aztán az Olynyk srác sem igazán nyújtott elit kosárlabdát. Amikor a szerbek megléptek úgy igazán, SGA még próbált extrát játszani, volt is egy-két extra kosár, de pont az a Brooks szállt ki, aki még úgy-ahogy beverte a triplákat.

Presztízs meccs lenne? Talán ha a fináléban játszanak, akkor igen. De így a bronzért nem nagyon fognak abból ügyet csinálni, ki lesz a harmadik, ki lesz a negyedik. Ez nem foci, itt egy vb-nek egy amerikai játékosnál nem igazán van rangja. Tolják majd a uptempót, dobják a kosarakat, nem hiszem, hogy a védekezésről szól majd a találkozó. USA simán képes 100 fölé menni, és Kanada is megy majd az Egyesült Államok után. Messze nem tuti a tipp, de az elődöntők után megfogadtam, hogy mindképp overt húzok a bronzmeccsre. Tartom a szavam, mert vallom, nem fognak védekezni úgy szívből. Mindenki produkálja majd magát támadásban, kis cirkusz még az ázsiai népnek, a világnak, aztán jöhet a finálé. Na, azt aztán tényleg fogadás nélkül, csak a sport szeretetéértnézem. Ott bárki nyer, megérdemli, a vesztest pedig előre sajnálom, de a szememben mindkettő győztes már, bármi legyen/lesz a vége.

USA - Kanada: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp