Rangadót rendeznek az osztrák élvonalban, hiszen a jelenlegi második helyezett Sturm Graz fogadja a sorozatban már 10 bajnoki címnél járó, alanyi jogon Bajnokok Ligája csoportkörös Red Bull Salzburg együttesét.

A Sturm Graz az elmúlt két évben is elcsípte a második helyet az osztrák Bundesligában, látszik a tudatos építkezés, de így is messze járnak a Salzburgi magasságoktól, lehet utolérhetetlen a Red Bull birodalom által támogatott vetélytárs.

Mindenesetre az új szezont remekül kezdtél a pontvadászatban, hiszen tapadnak a Salzburgra, hat forduló után öt győzelem és egy döntetlennel két ponttal vannak csupán lemaradva a hibátlan Energiaitalosoktól".

A Christian Ilzer vezette fekete-fehérek a BL selejtezőben nem tudtak viszont pariban lenni a PSV Eindhovennel, idegenben 1-4, otthon a Merkur Arénában 1-3 -as pofont nyeltek be, tehát kettős vereséggel búcsúztak a legrangosabb európai kupától, ám így is EL csoportkörösök.

A Salzburg is a BL szintről érkezik vendégségbe, és amit a PSV bemutatott, azt szerintem ma a Salzburg is prezentálja majd.

Éles a bajnokság az elején, most van lehetőség lerázni magáról egyből a vetélytársakat a bikásoknak, a legutóbbi szezonban a rájátszásban a győzelmet kétszer is sikerült megoldani, Gerhard Struberék ma is a három pontért utaznak Grazba.

Mindkét egyletnek hét közben kupa fellépése van Európában, tehát ez sem bonyolítja a szálakat, a klasszisokkal jobb és legalább három polccal feljebbről érkező Salzburg, ma újra bebizonyítja ki is az egyeduralkodó nyugati szomszédunk bajnokságában. Tippem: 0-2 vagy 1-3

Sturm Graz - Red Bull Salzburg: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp