Az biztos, hogy a joga bonito szerelmesei nem karikázták be a naptárban ezt a meccset, sőt messziről kerülik. Viszont a Getafe-Osasuna nem ettől szép. Vagy minimum meglepő lenne, ha nem a fizikális rész dominálna.

Két köcsög csapat, de amíg az Osasuna csak köcsög, a Getafe azért alattomos is. A Getában Damian Suarezéket ismerjük, ennek a csapatnak örömöt okoz, ha az ellenfélnek fáj. Ott rúgnak, ahol érnek, tényleg számomra meglepő lenne, ha nem szabadulna el a pokol. Kíváncsi leszek Hernandez spori mai stílusára, mert ő korábban igen erős volt lapokban, manapság visszafogta magát sokszor, de úgy vélem, azért itt 8-10 lap a minimum.

Ami a játékot illeti, na abból keveset várok. Konkrétan semmit. Bordalás mester a Barca ellen kicsikarta a remit, alattomos futballal. Másik hazai találkozóján az Alavés ellen 1-0-ás győzelem, Bordalás ezt bármikor aláírja. Kétszer idegenben lefőtt a kávé, a Real Madrid ellen még játékban meg is voltak, de a Girona nagyon simán nyert 3-0-ra.

Az Osasuna minden tradícióval szakított idén, hisz két sikerét idegenben szerezte, otthon kétszer kikapott. A Bilbaóban Nicóval nem bírtak, a Barca szimplán erősebb volt. Az, hogy az Osasuna jól kontrázik, az nem feltétlenül fog érvényesülni a Geta ellen. A Geta sűrű csapat, mindig ütköznek, ha van a játékosnál labda, ha nincs. A Barca ellen Lewandowski többet volt a földön, mint Neymar egész karrierjében.

Rengeteg lesz a foult, rengeteget áll majd a játék. Rögzített szituációk védésére mindkét csapat készült. A korai időpont sem biztos, hogy segít a meccsnek. Jobb csapat az Osasuna, de úgy vélem, itt a szünet alatt mindkét mester, mindkét csapat felkészült annyira, hogy kioltsa a másik támadójátékát, ami hazai oldalon eleve szegényes, a vendégeknél pedig picit sablonos. Ebben a körben még nem volt döntetlen, de mint az odds is jelzi, itt azért nagyobb rá a sansz, mint bárhol máshol.

Getafe - Osasuna: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp