Ha volna két életem... -akkor tuti meccset néznék a másikban is :D Szombaton és vasárnap rendre igazi meccsdömping van, azt sem tudja az egyszer sportbzi, hova kapcsoljon, mit kövessen. Sűrű nap a mai is, de térjünk rá a meccsre.

Osasuna - Sevilla, igazi tökös kis meccs lesz. Mindkét csapat gyengén rajtolt az idényben, viszont a Sevilla három zacskó után egy szenvedős 1-0-lal lenyomta a Las Palmast, a leggyengébb (fizikális értelemben) csapatot a ligában. Végül is három pont, győzelmet nem kell magyarázni. Megjött Ramos, megjött az első siker. Ha egyszer a gát átszakad...

Az Osasuna sem rajtolt jól. Fura mód otthon akadozik a szekér, hazai pályán eddig kettőből semmi, idegenben 3 meccsből kettőt behúztak a pamplonaiak. Igen ám, de legutóbb nagyon fájó mód zakó a Geta ellen, az a meccs pedig egy dologról szólt.

Miről majom?

Arról, hogy az Osasunából eligazolt a nyáron Aridane. Tudjátok a hajasbaba belső védő. Aridane a levegőben korlátlan úr volt, az Osasuna a légipárbajokban az egyik legerősebb csapat volt a ligában. Idén ez nincs így. A Gate mindhárom gólját fejesből szerezte, hát kis túlzással azon az egy meccsen több fejesgólt kapott, mint előző ősszel. Ez nem vicc, tény.

Márpedig ha Sevilla, azért Ramos-szal pl. a fejjáték nem lett gyengébb, de En-Neysri, Mir, akár Ocampos, Badé, Sow is remekül fejel. Azt pedig még a fáradtság sem befolyásolja, hisz a Sevilla a Lens ellen a BL-ben is küzdött, felemás eredménnyel (1-1).

De az Osasuna sincs elveszve. Ki kell használnia, hogy a Sevilla nincs toppon. Fáradt, hisz rengeteg meccset játszottak a játékosok, sokan a válogatottban is küzdöttek. A pamplonaiak menni fognak az első hazai sikerért, szóval én bitang nagy csatára számítok.

Előző idényben is mindhárom meccsük (volt egy Copa del Rey találkozó is) hozta a GG-t, én megint erre megyek. Közel duplázóért szerintem jó lesz.

Osasuna - Sevilla: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp