Általában ha előre gondolkodok, abból csak baj van. Előző hétvégére is kettőből semmi az arány, de nem adom fel! Megint előre gondolkodom. Ugye most válogatott meccsek jönnek, így jó pár nap eltelik, mire e találkozót lebonyolítják. Megsérülhetnek játékosok a válogatottban, meg lehet itt vírustól háborúig minden, tehát ezen sorok 10.09.-én íródnak.

Ebben a pillanatban én úgy vélem, ez sima lesz. Sima lesz, mert az Atleti magára talált, miközben a Celta olyan erőtlen, hogy az már semleges szurkolóknak is fájó. Benitez ezt elqrta, mert semmi sem működik. Nem is tudom, hol kéne kezdeni, de szerintem nem csak én. Otthon 0-2-3 a Celta mérlege, öt meccsen 3 lőtt gól...

Otthon a Real Madrid (0-1) mellett játszott négy erőfocit erőltető társasággal, Alavés, Mallorca, Geta és Osasuna, de egyszer sem sikerült nyerni. Tény, hogy bucira sem verték, de az említett csapatok nem is arról híresek, hogy gáláznak.

Az előző körben a Geta ellen végre JS spori úgy vezetett Geta-meccset, ahogy kell. Már a félidőre volt 6 Geta játékosnak lapja, egyet pedig ki is állított. 2-2-vel mentek a szünetre, gondoltam, hogy akkor Rafa összekapja a srácokat, és nyer a csapat. Igen ám, de a Celta még csak langyos sem volt. A Geta ugyanúgy védekezett, mint evenplaynél, talán még jobban. A Celtából a kreativitás csírája is hiányzott. Minden elmond még a félidőben Aspas reakciója a kihagyott tizije után. Elmormolt egy ba**meget spanyolul, és tudatosult benne, hogy az arany évek elmúltak. Kilenc meccsen 0 gólja van, gyakorlatilag -1 ember. Aspasról és a lelkiállapotáról mindent elmond, hogy egy Getafe elleni meccsen még csak lapot sem kapott dumáért. Pedig ki, ha nem ő?!

A Celta romokban. Megnéztem, amikor előző válogatott szünet volt, a Mallorcát fogadta a csapat, de ott is kikapott, pedig ugye itt két hét felkészülési idő van. Az Atletinél addigra Giménezék felépülnek, elöl pedig nincs gond a Matracosoknál, mert a 'tico a 2-3 gólt üzembiztosan szállítja. Ahogy Koke visszatért, visszatért az erő.

Látva a két csapatot hétről-hétre, csak az volt a kérdés, hogy hendivel vagy nélküle.

Celta Vigo - Atlético Madrid: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp