A fordulo csucsmeccsevel zarul a LaLiga 12.kore.

A Celta ugyan nem hagyomanyosan vett nagycsapat, de igazi oriasolo miota az eszemet tudom, az ellovasok ellen mindig felszivjak magukat - hogy aztan bukjak a pontokat a kiesok ellen. A Iago Aspas kore epitett egyuttes oszinte focit jatszik, minden bizonnyal nekimennek a gyenge labakon allo Realnak is.

Lopetegui hamar vehette a satorfajat, de nem egyedul az o kvalitasai miatt szenved a Real. Lehetne itt a sorolni a tovabbi okokat, ronaldozni, Perez penztarcajaban turkalni, jollakott jatekosokat elovenni, stb stb, de nem erdemes, tul sok res van a pajzson. Egy edzovaltas aligha hozza el a megvaltast. Solarival sikerult mindharom merkozest megnyerni, raadasul kapott gol nelkul (ha minden igaz, soha senki nem kezdett ilyen jol a Real kispadjan), de erdemes helyen kezelni a dolgokat. A mittomenhanyadosztalyu Melilla elleni 4-0 ertektelen, a Valladolid ket bitang nagy lecet vert 0-0 -nal (2-0 lett a hajraban), a Plzen pedig komoly ziccerekkel kezdett, hogy aztan kiutkozzon a rutintalansaguk (5-0). Az eredmenyek onbizalomnovelonek tokeletesek, de ezen kivul csak Vinicius Juniort lehet pozitivumkent emliteni, aki vegre ertekelheto perceket kap, es abszolut el is vele.

Az utolso 10 Celta - Real (es persze Real - Celta) mindegyike hozott legalabb harom golt, es az utolsot kiveve mindig volt GG, tehat nem csak ugy emlekszem hogy ezek mindig nagy meccset tolnak egymassal. Most is nagy adok-kapokban gondolkodom, foleg hogy ez a Madrid most verzik, azt pedig erzik az ilyen csapatok mint a vigoi. A Real sem fog meg egy merkozest kapott gol nelkul meguszni, hisz Houdini is meghalt, Benzemaba talan visszatert a hit, golokat lohet, mert a Celta is kepes bohockodni hatul, ha meg baj van, Vinicius lenduletesen szallhat be. A GG jobban fizet, de felo hogy elmegy a Realon :) "Viccet" felreteve ez biztosabb tipp a golokra, bar en 3.0 overt tettem (az itt nincs).

Celta Vigo - Real Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp