Az NB III-as mérkőzések korai kezdési időpontja és az én éjszakás műszakom nincs túl nagy barátságban a gurus írásokat tekintve, de lóhalálában egy találkozót azért kiszűrtem magamnak. Ezúttal az Északnyugati csoport fővárosi találkozóját szúrtam ki, ahol a listavezető III. Kerületi TVE látogat a 14. helyen szerénykedő Budaörs csapatához. A háromesélyes fogadásra adott oddsokban túl nagy érték nincs, hacsak az ember nem érez egy meglepetés eredményt a levegőben. Viszont a 2,5 gól feletti opció több szempontból is jónak tűnhet. Egyrészt ezt a vendégcsapat egyedül is realizálhatja, másrészt a hazai csapat saját közegében kifejezetten overes csapatnak számít.

Azt a szakma is elismeri, hogy a Budaörs jelenlegi helyezése igencsak csalóka a mezőny számára. Tulajdonképpen a vendégek szakvezetője Harmati Tamás is ezzel kezdte a meccs előtti bevezetőjét, hogy ifjabb Bognár György együttese véleménye szerint kifejezetten erős és nem csak a játékoskerete miatt. Ráadásul a kis Bogesz munkája lassan már az eredményekben is érzékelhető, mert pl. az előző 5 meccsükből az utolsó 3-at már veretlenül hozták le. Ez annak a fajta direkt futballnak köszönhető, amely jellemzi a játékukat és szerencsénkre ebben a gólok is benne vannak. Lövik is, kapják is, ezt pedig egy tipp erejéig illik meglovagolni.

Könnyű dolguk nem lesz, mert az a III. Ker. lesz a vendégük akik sorozatban hét megnyert bajnokit követően, 11 mérkőzéses veretlenségi szériával a hátunk mögött látogatnak Budaörsre. Ha a hazaiakra azt mondtuk hogy erős keretük van, akkor ez hatványozottan igaz a vendégcsapatra is. Sok NB I-et megjárt játékossal a soraikban oktatják a mezőnyt. Védelmüknek köszönhetően az egyik legunderesebb csapatnak tekinthető a Kerület, főleg vendégként. Hogy én ennek ellenére mégis a legalább 3 gólra szavazok a találkozón az annak köszönhető, hogy a hazai csapattól egy kis meglepetést, egy kis kellemetlenkedést is el tudok képzelni.

Tétmérkőzésen még soha nem játszottak egymás ellen olyan találkozót, ahol leesett volna a 3 gól. Épp itt az ideje több sorozatot is megszakítani.

Budaörsi SC - III Keruleti TVE: Gólok száma - Felett/alatt tipp