A vasárnapi meccsek közül könnyen a legjobb lehet, hisz a Rayo az a csapat, amely rendre nekimegy nagyoknak, aztán általában koppan. Nem mindig, mert az utóbbi időben Iraolával és most már nélküle is kemény dió, nagyon masszív középcsapat, nem a tipikus kiesőjelölt, ami pár éve Paco Jemezzel volt. Bár rossz focit akkor sem játszott.

A Rayo masszív középcsapat, sok ikszet játszott, de amikor remizik, akkor sem a 0-0-ás fajtából választ, hisz utolsó 3 remije 2-2-es volt a ligában. Egész biztos, hogy most sem remire játszanak Isiék!

A Real Madrid a Király Kupában 'pihent', azaz még nem kellett pályára lépnie, így picit megtört a két meccs/ hét ritmus. Azt várom, hogy fásultan kezdenek a madridiak, mármint a Királyi madridiak. Ahogy tegnap pl Barrene akár az első percben gólt vághatott volna a Sociedadból, úgy most is azt várom, hogy a mosogatót, kádat, mindent rádob a Rayo a Real Madridra, és bizony hajlamos a meccs elején a Blancók csapata bealudni.

Van potenciál a Rayóban, egy igencsak szerethet őegyüttes, Isi pedig addig nem nyugszik, míg válogatott nem lesz, ahhoz pedig ma jól jönne egy olyan meccs, ahol nagyot alkot. Ugyanakkor minőség a másik oldalon is van. Bellinghamre nincsenek szavak, én biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb elapad a tej, ehhez képest a Clásicót is eldöntötte. Brutális debütáló idény, hát ez az, amikor egy csapat jól igazol a Bundesből...

Vini és Rodrygo mellett Bellingham varázsol, és a fene sem hitte, hogy a Benzema által hagyott űrt így sikerül betölteni. Nem hiszem, hogy bárkinek hiányzik. Hihetetlen!!!

Valverde all round játékos, ha elöl játszik, ha középpályán, mindenhol hasznos. Modric vélhetően kezd, lesz 70-80 perce, szintén motivált. El nem tudom képzelni ezen a meccsen, hogy e két csapat mint két western-hős áll egymással szembe, és arra vár, mikor ránt egyet a másik a ravaszon. Itt adok kapok lesz, minimum két, de inkább 2-3 gólt várok félidőre.

Real Madrid - Rayo Vallecano: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp