A vilagranglista szerint a negy legjobb paros jatekos csap ossze, akik az idei negybol harom GS-t nyertek, nem mellesleg egyarant gyozelemmel kezdtek Londonban. A csoportmeccsek legjobban vart derbije.

Marach es Pavic tavaly alltak ossze, es hamar nyilvanvalova valt hogy hosszu eletu lesz a kettos. Igazan akkor csiszolodtak ossze, amikor masok mar kifulladnak, vagy meg nem porognek fel, tehat az ev vegetol a kovetkezo ev elejeig tarto idoszak. Le is hoztak zsinorban 24 nyertes meccset, ami elegendonek bizonyult harom kisebb torna megnyeresere, az Australian Open gyozelemre es arra hogy alternativkent beugorva kiejtsek a Bryan tesokat kerek egy eve. A tavaszra sem lehetett panasz (MC es RG donto, genfi gyozelem), de azota eleg nagy homaly az osztrak-horvat duo. Tobbek kozott Wimbledonban es az US Openen is az also korben estek ki, ha pedig valahogy elkuzdottek magukat a tuz kozelebe, ott csunyan megegtek (Kubotek elleni pekingi donto 1-6, 4-6). A mindig is serulekeny Marach iden is tobbszor visszaesett (na meg ugye megis csak 38 eves), Parizsban is o dolt ki. Az elso meccset azert hoztak ket szettben, de olyan nehez dolguk nem volt a francia ellenfellel szemben. Herbert es Mahut a szintjukhoz kepest borzaszto gyenge, 20-10 -es gyozelmi mutatoval kvalifikaltak magukat, szinte csak es kizarolag a Roland Garros gyozelmuknek koszonhetoen, jelenleg nem feltetlenul vb-re kesz paros. Raadasul Mahut egy labdaert ugy rohant vissza hogy csunyan atesett a reklamtablakon, hosszasan apolni is kellett. Nem meggyozo most egyik paros sem.

Bob Bryan csiposerules miatt kidolt Madridban, mutet, labadozas miatt Mike-nak uj partner utan kellett neznie. A Garrosra meg Querrey-vel ment, de Sock szemelyeben hamar megtalalta az igazit, akinek kivalo erzeke van ehhez a mufajhoz. Kicsit Babos Timis jatekos, megvan mindene hogy sikeres legyen, de mentalisan nincs igazan egyben, kell egy tars aki amikor kell, kisegiti (na meg egy szelesebb palya :P). Hogy mennyire jo paros specialista, azt jol mutatja hogy mar 13 tornat nyert tobbnyire allando partner nelkul. Gyozott meg anno Blake mellett is, majd Pospisillel GS -t, masterseket, az iden 5 kisebb-nagyobb versenyt gyerekkori baratja Withrow oldalan, Isner, Kyrgios, Bryan partnerekent, es ugye a mostani Laver Cupon is akivel osszeraktak, nyert. Tarolt is a Bryan/Sock, masodik tornajukon behuztak Wimbledont, majd a US Opent is. Bryan a tapasztalat es az agy, Sock pedig a lendulet es a nyers ero, tegnap jo 200-zal (pontosan 122 merfold/ora) megutott labdaja csattant Melo konyoken, aki alig tert magahoz :) Azt a meccset kettoben nyertek, pedig Kubot es Melo az ev vegere elovette a vilagelso jatekat, de amikor szorosabbra fordult, a legfontosabb pontokat az amerikai kettos nyerte.

Pavicek messze vannak a legjobb formajuktol, mintha elfaradtak volna az esztendo masodik felere, akkor amikor Bryanek soportek a legfontosabb tornakat. Volt par verseny ahol hamar kiestek az amerikaiak, de ez egy vb, lathatoan mar az elso merkozesen felporogtek, raadasul Mike tobbszor is nyert mar itt, Socknak pedig tavalyrol vannak szep emlekei. Nehez lesz oket megallitani, szerintem Maracheknak nem is sikerul.

Marach, O/Pavic, M - Bryan, M/Sock, J: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp