Titkon kicsit bőségesebb kínálatra számítottam a partnerirodától a magyar harmadik vonal idei utolsó fordulójára, de abból főzünk amink van. A szűkös kínálatból ezúttal az Északnyugati csoport Budaörsi SC - Dorogi FC találkozójában látok potenciált a gólokat tekintve. A két csapatra jellemző, hogy majdnem azonos arányban rúgja és kapja is a gólokat, ezért gondolom úgy, hogy egy 2,5 gól feletti tippet érdemes lehet ide megkockáztatnom.

Bő egy hónapja már foglalkoztam az ifjabb Bognár György edzette budaörsiekkel, akik akkor éppen egy pozitív spirálban voltak. A III. Kerület akkori kivégzése igencsak megsüvegelendő tett volt a zöld-fehérektől, de azzal szerintem túl is gondolták a saját erejüket. Ha nincs meg a kellő alázat a játékosokban a játék iránt, akkor az eredmények sem jönnek. Most két idegenbeli vereség után kapták meg a lehetőséget, hogy hazai környezetben szépen búcsúzzanak szurkolóiktól. Az Árok utcai stadionjukban már öt meccse veretlenek és ha kifognak egy jó napot, akkor akár az esélyesebb dorogiakat is megfricskázhatják, de ahhoz meglátásom szerint gólok kellenek.

Ezen állításomat bizonyítja a vendégcsapat utolsó négy idegenbeli fellépése. Bekő Balázs csapata idegenben is próbál egy támadóbb szellemű játékot bemutatni, mely legutóbb például egy 3:1-es győzelmet eredményezett számukra Szombathelyen. De határozottan emlékszem a Veszprém elleni csörtéjükre is, ahol ugyan "csak" pontszerzés jött össze számukra, de a Tóth László vezette támadószekció ott is termékenynek bizonyult (2:2).

Első blikkre azt mondom, hogy mind a két csapat szerez majd gólt a találkozón és nem végeznek döntetlenre.

Budaörsi SC - Dorogi FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp